Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 08 Iulie 2016.

Franța va juca Finala Campionatului European cu Portugalia, după ce a învins Germania

Antoine Griezmann Franța a câștigat meciul cu Germania, scor 2-0, din Semifinala Campionatului European, disputat joi, datorită golurilor marcate de Antoine Griezmann, care a fost și omul meciului.

Primul gol al lui Antoine Griezmann din minutul 45, a fost din penalty, în urma unui henț în careu al căpitanului Schweinsteiger (min. 45). Cel de-al doilea gol al lui Griezmann, a fost marcat în minutul 72, în urma unei gafe a portarului Manuel Neuer.

Joachim Löw, antrenorul Germaniei, după eșecul cu Franța a declarat: "Multe lucruri nu au mers așa cum ne-am fi dorit. Felicit echipa Franței. Cred că va câștiga împotriva Portugaliei în finală. Ne-am implicat foarte mult în acest joc. Am încercat să jucăm ofensiv, dar nu am avut nici noroc".

"Din păcate, golul primit din penalty chiar înainte de pauză, a fost punctul de cotitură al meciului. A fost ca o lovitură puternică primită. Apoi am avut ocazii, fără a le concretiza. Nu cred că am fost mai prejos în seara asta. Am avut accidentați, nu a fost ușor pentru a compensa aceste absențe. După accidentarea lui Boateng, a fost chiar mai dificil. Dar echipa mea a jucat cu mult curaj și abnegație. Nu este nimic de regretat", a spus în încheiere Joachim Löw.

Autorul dublei, Antoine Griezmann, a declarat: "Sunt foarte fericit, dar va mai fi încă un joc. Vrem să fim cu picioarele pe pământ și să ne bucurăm de această seară, așa cum am făcut-o și publicul, a fost frumos, de mâine trebuie să ne pregătim de finală. Atmosfera a fost mare, publicul a fost mare. Dar, se va bucura mai mult, dacă noi vom câștiga pe 10 iulie".

Didier Deschamps, antrenorul echipei Franța, după succesul cu Germania, a spus: "Am scris deja istorie în seara aceasta, după o lungă perioadă de timp de când nu am bătut Germania. Suntem în finală. Sunt încântat pentru jucători, a fost un joc dur, împotriva unei echipe care a făcut să suferim, dar am suferit împreună. Această echipă are acum, tot ceea ce este nevoie pentru a fi iubită. Noi nu avem puterea de a rezolva problemele oamenilor, dar putem genera emoții astfel încât aceștia să uite grijile lor".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.