București, 08 Octombrie 2016

Franța v Bulgaria, scor 4-1, în grupa A, din preliminariile World Cup 2018

Pe stadionul Stade de France din Paris, Franța a întâlnit vineri Bulgaria, într-un meci din cadrul grupei A, din preliminariile World Cup 2018, pe care l-a câștigat cu scorul de 4-1.

Pentru selecționata Franței au marcat Kevin GAMEIRO 23', 59', Dimitri PAYET, 26', Antoine GRIEZMANN, 38', respectiv Mihail ALEKSANDROV, 6' (pen), pentru Bulgaria.

Cei doi atacanți, Antoine Griezmann și Kevin GAMEIRO, componenți ai echipei de club Atletico Madrid și ai reprezentativei Franței, au evoluat aproape perfect, reușind să facă diferența.

Atacantul Antoine Griezmann, a declarat despre colaborarea cu Gameiro, conform L'Equipe, următoarele: "În afară de încercarea de a fi împreună în vestiar, îi place să râdă cu mine, astfel încât este ușor și pe teren. Este un atacant care îi place să fie vârf împins, așa că am încercat să-l găsesc cu pase. Din cele șase goluri ale sale, trei au fost din pasele mele, așa că am fost fericit să-i fac o pasă de gol și azi. Față de Giroud, Gameiro este un jucător pivot, cu tendința să caute mereu un-doi-uri, sau să fie căutat cu baloane lungi. Kevin are mai multă profunzime și de aceea încerc să-l găsesc".

Selecționerul Bulgariei, Petar Hubchev, a lăudat performanța echipei Franței după succesul cu 4-1, de vineri, declarând: "Cea mai mare greșeală, a fost să se creadă că meciul ar fi ușor după deschiderea noastră de scor, de la punctul cu var. S-au comis mari greșeli individuale, mai ales la al treilea gol. Noi am știut că meciul va fi dificil. Franța a jucat foarte bine, eu recunosc clasa acestei echipe și nu mă așteptam la nimic altceva. Francezii au fost mai puternici decât noi".

În celelalte meciuri ale grupei A, disputate vineri, Olanda a învins pe teren propriu, Belarus, scor 4-1, iar Suedia a câștigat în deplasare cu Luxemburg, scor 1-0. În clasamentul grupei A, pe primele trei locuri se situează Olanda, Franța și Suedia, cu câte 4 puncte, urmate de Bulgaria, loc 4 cu 3 puncte, Belarus, loc 5 cu 1 punct și Luxemburg, loc 6 fără niciun punct.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Publicitate