Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 26 Iunie 2016.

Franța se califică în sferturile Campionatului European, după victoria cu 2-1, asupra Republicii Irlanda

Antoine Griezmann, FrantaDuminică, pe Stade de Lyon, Franța câștigă meciul cu Republica Irlanda, scor 2-1 și termină meciul în superioritate numerică, datorită eliminării lui Duffy, minutul 66, pentru fault în calitate de ultim apărător.

Golurile Franței, au fost marcate de vedeta acesteia și a clubului Atletico Madrid, atacantul Antoine Griezmann, de 25 ani, în minutele 57 și 61. Pentru Republica Irlanda, a deschis scorul în minutul 2, din lovitură de pedeapsă, Brady.

În sferturile de finală, Franța va întâlni duminică 3 Iulie, învingătoarea partidei dintre Anglia și Islanda, meci care se va disputa luni.

Autorul celor două goluri ale Franței, Antoine Griezmann, a declarat după meci: "Am intrat greu în meci, a trebuit să ameliorăm problema primirii golului din minutul 2. În repriza secundă însă, publicul a fost aproape de noi și familia mea este în tribună. Au fost fantatastici, ne-au purtat noroc. Trebuie să continuăm și în restul turneului, așa cum am evoluat în repriza a doua astăzi".

Selecționerul Franței, Didier Descamps a declarat după meci următoarele: "Ne-am pierdut calmul după acel penalty de la început, am jucat crispat. Am făcut totuși și câteva lucruri bune în prima repriză, dar trebuia să fim mai mult prezenți în ofensivă. În repriza a doua, i-am făcut să sufere, am jucat mai repede. Trebuia să marcăm și al treilea gol. Obiectivul final a fost realizat. Aveam nevoie de mai multă nebunie în repriza a doua, ca să fim mai periculoși și am și avut-o. Este o satisfacție teribilă pentru noi, dar și pentru suporteri, care ne-au susținut de la început".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.