Megamenu for Bootstrap
 


București, 08 Octombrie 2017

Franța învinge Bulgaria, scor 1-0 și își păstrează șansele de calificare la Cupa Mondială

Bulgaria-Franta-0-1-grupa-A

Pe stadionul Vasil Levski din Sofia, sâmbătă, selecționata Franței a câștigat împotriva Bulgariei cu scorul de 1-0, după un joc mediocru, în cadrul Grupei A, de calificare la Cupa Mondială. Meciul s-a disputat pe o ploaie care nu a contenit pe toată durata.

Blaise MATUIDI, a deschis scorul încă din minutul trei al meciului, iar după golul marcat, ocaziile de poartă au fost puține la număr, cu excepția celei din minutul 37, în care după un atac prelungit al Bulgariei, portarul francez Hugo LLORIS, și-a salvat poarta prin două intervenții de excepție.

Antrenorul echipei Franței, Didier Deschamps, a declarat după meci, conform L'Equipe, următoarele: "A fost un meci complicat, cu multe greșeli. Nu am făcut bine jocul în atac, am avut puține oportunități. Nu mai rămâne decât un singur joc și asta depinde doar de noi. Va trebui să câștigăm marți. Sunt încrezător, așa cum sunt deja după acest joc. Sunt mulțumit."

După acest rezultat, Franța conduce în clasamentul Grupei A, cu 20 puncte, fiind urmată de Suedia, cu 19 puncte. Bulgaria se clasează pe locul 4, cu 12 puncte.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii