Fotbal flash-Welcome to my website

 

Frank Lampard are contract doar cu Manchester City

Frank-LampardBucurești, 10 Ianuarie 2014. Premier League a confirmat faptul că, Frank Lampard este înregistrat ca jucător numai cu Manchester City.

Declarația venită din partea Premier League, este ca răspuns la confuzia creată privind statutul jucătorului Lampard pe fondul tăcere continuă al ambelor cluburi (Manchester City și New York City Football Club).

Echipa New York, care debuteaza in Major League Soccer in luna martie, a anunțat în iulie anul trecut că Lampard a semnat un contract pe doi ani și a folosit-o pentru a promova vânzarea de tricouri și bilete de sezon.

La scurt timp după aceea, Man City a anunțat Lampard va reveni în Premier League sub formă de împrumut pentru a rămâne în formă pentru debutul la New York, conform Sky Sport.

Premier League a făcut cunoscut că: "Frank Lampard este înregistrat la Manchester City FC, până la sfârșitul sezonului 2014-15. Premier League a cerut și a primit asigurări de la Manchester City, că nu există un acord valabil între cluburi cu City Football Grupului de New York City FC referitor la jucător."

Grupul de suporteri ai New York City, a declarat că sunt indignați de șederea prelungită a lui Lampard în Anglia. "Multi fani, inclusiv membrii nostri, au decis să susțină echipa, au cumpărat abonamente, tricouri sub impresia că Frank Lampard va juca pentru New York City Football Club, nu Manchester City".

"Când am plecat de la Chelsea anul trecut, la sfârșitul contractului meu, am semnat un angajament de a juca pentru NYCFC timp de doi ani, începând cu 1 ianuarie 2015. Apoi am oferit sansa de a mă pregăti și de a fi parte din echipa Man City pentru a mă ține în cea mai buna forma la New York", a declarat în Lampard, în vârstă de 36 de ani, conform Independent.

"Această perioadă a fost extinsă de Man City și voi începe să joc pentru NYCFC la finalul acestui sezon curent din Premier League. Nu a fost întotdeauna un dialog constant între toate părțile în acest timp pentru a găsi cea mai bună soluție pentru toată lumea. Pot spune că sunt foarte încântat de sosirea în New York și a da totul pentru echipa pentru a ne face un succes în MLS ca mai curând posibil."

Alexandru Neata

 

 

 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.