București,  29 Decembrie 2017

Francesco Totti: „Messi este numărul unu, dar nu-i spune lui Cristiano”

Francesco-Totti-2017

Fostul căpitan al Romei, Francesco Totti, aflat în aceste zile la Conferința internațională de sport din Dubai, a mai primit un premiu din cariera sa, cu ocazia galei Globe Soccer.

Italianul a vorbit despre schimbările suferite în fotbal din ultimii ani și crede că Messi este peste Cristiano Ronaldo. Profitând de ocazie, a făcut un comentariu ironic: „Messi este numărul unu, dar nu-i spune lui Cristiano", conform Mundo Deportivo.

Fostul nr. 10 al Romei, Francesco Totti, a declarat: "Fotbalul sa schimbat profund între perioada mea și acum. Prefer jocul romantic de până acum, acum este vorba despre afaceri, putem vorbi despre transferul lui Neymar la PSG. Sunt jucători precum Ronaldo sau Neymar, dar Neymar este un exemplu al acestui preț exagerat, este prea mult să plătești 250 milioane de euro pentru un jucător. Acest lucru depășește realitatea. Să nu mai vorbim de cele 85 milioane de euro plătite de Liverpool pentru un fundaș olandez, Van Dijk".

În legătură cu transferul lui Van Dijk, de la Southampton, la Liverpool, confirmat de site-ul oficial al clubului Liverpool, managerul echipei Jürgen Klopp, a declarat recent că suma nu i se pare exagerată și că aceasta este valoarea jucătorului.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii