Fotbal-flash a acordat un interviu unui jurnalist polonez dupa partida Legia-Steaua
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Fotbal-flash a acordat un interviu unui jurnalist polonez dupa partida Legia-Steaua

Stadion-Wojska-PolskiegoBucuresti, 28 august 2013. Fotbal-flash a acordat un interviu jurnalistului polonez Sebastian Czapliński de la site-ul de specialitate Ekstraklasa după meciul Legia - Steaua.

Întrebare: Steaua s-a calificat pe merit?

Răspuns: Steaua s-a calificat în Grupele Champions League în detrimentul Legiei Varşovia, întrucât a fost echipă mai pragmatică şi a avut mai multă experienţă în Champions League. În acest sens, istoria o recomanda, vezi câştigarea trofeului Champions League în anul 1986. A mai jucat o finală a aceleiaşi competiţii.

Întrebare: Ce aţi simţit în România după primele 10 minute?

Răspuns: După primele 10 minute ale partidei Legia-Steaua, atunci când scorul era 2-0, nu era ceva neobişnuit pentru fanii echipei Steaua, ştiind că aceasta se poate bate de la egal la egal cu orice adversar din Europa şi poate produce surprize, chiar dacă echipa a avut ceva sincope în prima manşă cu Legia.

Întrebare: Ce jucător aţi remarcat?

Răspuns: Jucătorii remarcaţi al meciului Legia-Steaua, au fost Piovaccari şi Bourceanu de la Steaua iar de la Legia nu putem să nu îi remarcăm pe Radovici şi Kosecki.

Întrebare: Legia a surprins?

Răspuns: Legia nu a surprins fanii fotbalului din România, având o prestaţie deosebită când a câştigat împotriva echipei Rapid Bucureşti în Grupele Europa League în 2011. Împotriva Rapidului în meciul de la Bucureşti a folosit formaţia: Kuciak, Jedrzejczyk, Zewlakow, Komorowski, Wawrzyniak, Borysiuk, Vrdoljak, Radovici, Gol, Rybus, Ljuboja.

Întrebare: Cum apreciați Legia Varșovia?

Răspuns: Legia a fost considerată şi de anturajul Stelei încă de la tragerea la sorţi un adversar dificil şi această echipă se bucura de respect în România.

Întrebare: Anamaria Prodan, a promis să fie gravidă ...

Răspuns: Despre Anamaria Prodan, soţia antrenorului stelist Reghecampf, ştim că aceasta a pierdut o sarcină la începutul lunii mai a.c.

Întrebare: Ce poate face Steaua în Liga Campionilor?

Răspuns: Steaua, aşa cum se prezintă în acest moment, va trece de Grupele Champions League, iar mai departe vom vedea.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash