București, 30 Iulie 2018

Fostul fundaș al echipei Dinamo, Ioan Andone, face radiografia derby-ului FCSB- Dinamo

Ioan-Andone-declaratie-derby-FCSB-Dinamo-3-3

Prezent pe Arena Națională fostul component al clubului Dinamo, Ioan Andone, a fost intervievat de jurnaliștii prezenți la fața locului, după derby-ul FCSB- Dinamo, disputat duminică și încheiat la egalitate, scor 3-3, menționând că rezultatul este echitabil, deși FCSB a dominat mai mult și a avut inițiativa.

Pentru televiziunea Telekom, care a transmis live interviul, Ioan Andone a declarat: „Ambele echipe trebuiau să facă spectacol, dar până la urmă cred că este echitabil rezultatul, cu toate că în multe momente, Steaua a fost mai bună. Am văzut un meci cu trei goluri din lovituri libere, din cornere, de mult n-am mai văzut așa ceva. Spre binele fotbalului, dacă se urcă calitatea jocului, este în regulă.”

„Fundașii celor două echipe, au făcut și greșeli, dar au făcut și lucruri bune, cum Popescu a reușit să înscrie și să aducă un punct mare pentru Dinamo. Steaua are numai un punct, Dinamo are 4, deci a început bine. Steaua este preocupată și de preliminariile din Cupele Europene”, a mai adăugat Ioan Andone.

Despre schimbarea de antrenor de la CFR Cluj, Ioan Andone a spus: „Este un lucru urât pentru fotbal și au dat dovadă de un club neprofesionist. Va fi foarte greu returul cu Malmo, deși cât de cât, au jucat la Călărași. Au un nou sistem, un nou antrenor, într-o săptămână, nu cred eu că se pot schimba foarte multe lucruri.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Franța-Belgia-1-0-semifinala-Cupei-Mondiale

 

Citește și: FC Viitorul, a debutat cu dreptul în primul tur al Europa League, victorie în deplasare cu Racing Union

Joi, în prima manșă a primului tur preliminar, FC Viitorul a învins în deplasare pe Racing Union, scor 2-0, pe stadionul Josy Barthel din Luxembourg...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X