Megamenu for Bootstrap
 


București, 04 Aprilie  2017

Florinel Coman, după victoria cu 2-1, în meciul cu Astra din play-off: "Cred eu că am făcut un meci bun"

Astra-Viitorul-1-2-play-off_autogol-Sapunaru

Luni, pe stadionul Marin Anastasovici de la Giurgiu, în ultimul meci al etapei a 3-a din play-off, FC Viitorul a câștigat cu scorul de 2-1, meciul cu Astra și se distanțează din nou la trei puncte față de FCSB.

În afara celor trei goluri, au fost ratate și trei penalty-uri, două de către FC Viitorul prin Aurelian Chițu și Florinel Coman și Daniel Florea, din partea echipei Astra.

Atacantul echipei FC Viitorul, Florinel Coman, autorul pasei de gol marcat de Chițu în minutul 14 și a pasei care a provocat autogolul lui Săpunaru, din minutul 21, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Cred eu că am făcut un meci bun, am știut cum să atacăm, cum am făcut-o în prima repriză și să ne apărăm în a doua repriză."

Întrebat dacă FC Viitorul va câștiga titlul, Florinel Coman a răspuns: "Nu știu, v-am spus, luăm fiecare meci. Ne-am antrenat foarte bine pentru acest meci, am sperat că vom lua cele trei puncte și iată că am și reușit."

În legătură cu penalty-ul din minutul 37, pe care Coman l-a ratat, acesta a declarat: "Am ratat, am vrut să dau gol, vă dați seama, dar n-am reușit să marchez, dar sunt bucuros că am reușit să luăm cele trei puncte. Față de meciul din Cupa României, cred eu că am intrat mai determinați pe teren, cu încredere foarte mare în noi și am reușit să câștigăm. Vă dați seama, eram la egalitate de puncte cu FCSB și ne-am ambiționat, am zis să venim să facem un meci foarte bun și să plecăm cu toate cele trei puncte."

"Meciul cu Craiova, de joi, va fi un meci foarte greu, cum a fost și acesta cu Astra. Acum o să jucăm acasă și sperăm să luăm cele trei puncte. Craiova este o echipă foarte puternică, dar sperăm să ieșim învingători", a mai spus în încheiere Florinel Coman.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii