Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 21 Martie 2016.

Florin Marin: Craiova ne-a surprins prin agresivitate și determinare

CSU Craiova v Poli Timisoara, 1-0Poli Timișoara a piedut primul meci din play-aut, scor 1-0, în partida disputată duminică, în deplasare cu CSU Craiova. Singurul gol al meciului a fost marcat de Nuno Rocha, în minutul 71, cu un șut din 6 metri, din centrarea lui Andrei Ivan.

Șutul în bara transversală al lui Ovidiu Popescu, din minutul 70, avea să prevestească deschiderea scorului de peste un minut.

Florin Marin, antrenorul echipei Poli Timișoara, aflată în acest moment în clasament pe loc retrogradabil direct, a declarat după meci: "Presiune este pentru toți, nu numai pentru mine, pentru toți care suntem implicați în această echipă. În jocul de astăzi, am făcut o primă repriză modestă. Craiova ne-a surprins prin agresivitate, prin determinare. Au pus presiune pe noi, dar nu și-au creat ocazii de gol".

Florin Marin a mai declarat: "A doua repriză a fost una bună pentru noi, am avut patru ocazii mari de a marca, unu la unu cu portarul, în unele dintre situații și n-am reușit să marcăm. Bărbuț a intrat foarte bine în joc, este un jucător de calitate, cu viteză extraordinară, jucător de explozie, care în primii metri câștigă duelul cu orice adversar. A avut ocazii mari, dar ați văzut că nu a înscris".

"În continuare, lupta este foarte strânsă, au câștigat și Chiajna și Voluntariul în deplasare, au obținut puncte importante. Dar vedeți că suntem la un punct de ei. Este suficient să câștigi un meci și să avansezi în clasament două- trei locuri", a spus în încheiere Florin Marin.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.