București, 11 Septembrie 2016

Florin Marin: Când îi dai o șansă lui Florin Cernat, nu iartă

 

 

Florin Marin, antrenorul echipei FC Voluntari, a prezentat concluziile sale, după partida de sâmbătă cu ACS Poli Timișoara, încheiată cu victoria categorică cu 4-1.

În flash-interviul realizat de televiziunea Digi, Florin Marin a declarat: "A fost o partidă grea, această întrerupere de campionat, poate nu am folosit-o așa de bine. Am intrat mai greu în meci, dar după aceea, am controlat jocul tactic și cred că am câștigat meritat. Declarațiile D-lui Popa, (n.r. Ionuț Popa, antrenor Timișoara) precum că n-am avut nicio ocazie, probabil că a văzut alt meci, nu știu. Golurile care le-am înscris, se înscriu din greșeli, normal".

"Pe Florin Cernat, îl cunosc foarte bine, am mai lucrat cu el, este un jucător de calitate, care oricând poate face diferența, sau Marinescu. În momentul când îi dai șansă lui Cernat sau Marinescu, nu iartă. Când am vrut să-l schimb pe Cernat, mingea n-a ieșit afară vreo trei minute. Dacă ieșea mingea afară, nu se ajungea în situația asta", a continuat Florin Marin.

Întrebat dacă poate evolua echipa sa în sezonul viitor în Europa League, Florin Marin a spus: "Față de sezonul trecut, suntem practic o echipă nouă. Au plecat foarte mulți jucători, avem nevoie de omogenitate în primul rând, astfel ca jucătorii nou veniți să se adapteze la stilul nostru de joc. Pregătim fiecare joc și încercăm să scoatem maxim. Nu va fi ușor, sunt echipe bune înaintea noastră, mai sunt meciuri de disputat. Am încredere în jucători, au moral bun și joacă cu multă determinare".

Autor, Alexandru Neață