București, 27 Februarie 2018

Florin Bratu, noul antrenor la Dinamo: „Mă bazez foarte mult pe disciplină, respect reciproc și atitudine”

Florin-Bratu-antrenor-Dinamo

Noul antrenor al echipei de fotbal Dinamo, Florin Bratu, care l-a înlocuit pe Vasile Miriuță, demis urmare a necalificării echipei în play-off, a fost prezentat oficial luni, după ce a semnat un contract pentru un an și jumătate.

Într-o conferință de presă, alături de Directorul sportiv Ionel Dănciulescu, Florin Bratu a declarat: „Mă înham la o treabă care nu este deloc ușoară, dar foarte provocatoare pentru mine. Dinamo este într-o situație grea, o situație complicată, dar în același timp, cu încrederea pe care o am și lucrurile pe care le-am învățat, sunt sigur că putem ieși și putem da, cu toții care suntem aici, staff, dar și jucători, o altă față acestei echipe, acestui club. Sunt încrezător, sunt un antrenor tânăr, un antrenor cu principii, un antrenor căruia îi place comunicarea, îi place transparența. Am creat în trecut o empatie foarte bună cu jucătorii. Mă bazez foarte mult pe disciplină, pe respect reciproc și pe atitudine. Sunt lucruri la care țin mult, tocmai de aceea, am și luat această decizie de a veni la clubul pe care îl îndrăgesc, cu care am făcut rezultate și performanțe bune spun eu.”

„Nu știu dacă am fost prima opțiune și sincer, nu mă interesează acest lucru. Cel mai important lucru, este că s-a apelat la mine. Sunt foarte fericit de acest moment, nu mă așteptam să vină în această perioadă. Știți cu toții că eram angrenat într-un alt proiect, însă este foarte greu să refuzi Dinamo. Încă de când m-am apucat de antrenorat, speram să vină această zi și sunt foarte fericit. Este ca un vis împlinit, dar în același timp și responsabilitatea este foarte mare. Acum trebuie să strângem rândurile, mă gândesc și la o reconstrucție, pe lângă jucătorii pe care îi avem, la o împrospătare și la întinerire a echipei, pentru că Dinamo are nevoie și de așa ceva”, a spus în încheiere Florin Bratu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii