București, 13 Martie 2018

Florin Bratu: Victoria cu Gaz Metan, sper să fie o descătușare pentru a crește ca echipă

Higuain-Gonzalo-wembley

Luni, în ultima partidă a primei etape din play-out, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo a obținut o victorie categorică, scor 3-0, împotriva echipei Gaz Metan, care a dat o replică modestă.

Pentru Florin Bratu, antrenorul echipei Dinamo, este primul meci în Liga 1, în calitate de antrenor, iar pentru Cristi Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan este al 300-lea meci pe banca unei echipe în Liga 1.

Golurile echipei Dinamo, au fost marcate de Pesic, '35; Mihai Popescu, '75 și Robert Moldoveanu, '90+3. Gaz Metan nu a contat în acet meci nu a avut practic nicio ocazie de gol, deși punctele puse în joc erau vitale pentru echipă, ținând cont de faptul că se află pe loc retrogradabil direct, în clasamentul play-out, cu numai 8 puncte.

Prin victoria obținută, Dinamo se află pe prima poziție a clasamentului play-out, cu 23 puncte, iar în etapa următoare are meci greu în deplasare cu FC Botoșani.

Tehnicianul echipei Dinamo, Florin Bratu, a declarat după victoria cu Gaz Metan, la postul TV Digi, următoarele: „Acestea sunt meciurile în care te gândești cum ai putea să-ți motivezi jucătorii și ce reacție au ei. Cu Steaua, cu CFR, cu Craiova, cred eu că jucătorii se pot motiva și singuri. Sunt cu atât mai bucuros până la urmă, că echipa a reacționat bine, a avut poftă să joace, a avut poftă la finalizare, puteam să mai înscriem și alte goluri și un lucru important, n-am primit gol în această seară și sper să fie o descătușare, pentru că avem nevoie de victorii, de rezultate, pentru a crește și noi ca și echipă.

Întrebat de ce nu era trecut pe listă titular, Gabi Torje, Florin Bratu a spus: La Craiova, nu a avut o prestație foarte bună și astăzi mă gândeam să nu-l bag de la început. Aștept de la el cât și de la ceilalți jucători, la mult mai mult. Astăzi, a făcut un meci bun, îl felicit, dar poate mai mult, pentru că Dinamo l-a luat aici pentru ca să facă diferența și vreau să particip la ascensiunea și la revenirea lui în fotbalul mare.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii