București, 13 Mai 2018

Florin Bratu: „Nu știu dacă Nemec și Torje vor mai evolua în cele 5 meciuri rămase”

Florin-Bratu-mai-2018

Sâmbătă, pe stadionul din Ștefan ce Mare, Dinamo a învins FC Botoșani, scor 2-0, prin dubla realizată de Salomao, în minutele 34 și 54 și se distanțează la 9 puncte față de locul secund din clasamentul play-out, ocupat de FC Botoșani.

Botoșenenii veneau în „Groapă”, aproape epuizați din punct de vedere fizic, după victoria cu scorul de 2-1, de miercuri din semifinalele Cupei României, cu CSU Craiova.

După meci, antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Dinamo are experiențe neplăcute ca pe final de joc, vezi jocul împotriva Stelei, în care au avut 2-0 și cred eu că acolo s-a pierdut calificarea în play-off și vreau să-i țin în priză și să avem o mentalitate așa, nemțească, să jucăm până la capăt, până când fluieră arbitrul, asta vreau să le implementez. Jocul de fotbal te poate fura, chiar micile nesincronizări sau lipsa de concentrare, deasemenea te poate costa și ei trebuie să se obișnuiască că, până fluieră arbitrul, trebuie să joace la putere maximă.”

Întrebat cum comentează faza primului gol al lui Salomao, în care nu a fost semnalizată o poziție de ofsaid, Florin Bratu a spus: „N-am văzut, din păcate faza golului, chiar dacă a fost așa, am înscris al doilea gol. Nu cred că se poate imputa ceva, să spunem că nu am fi câștigat pe merit. Dinamo a jucat mai bine, în special în a doua repriză, chiar dacă am intrat puțin mai greu în joc, așa am și pregătit jocul, să stăm să-i așteptăm, pentru că și ei se gândeau că ne vom duce peste ei, că vom face pressing. I-am așteptat în 30 de metri și am încercat să recuperăm mingea la mijlocul terenului și să plecăm pe contră, pentru că avem superioritate și i-am surprins de câteva ori. Oricum Botoșaniul este o echipă puternică, o echipă bună, a arătat-o și în această seară, însă n-au marcat. Cred că aici s-a făcut diferența pentru jucătorii mei și vreau să-i felicit, pentru că iată, avem un apetit ofensiv. Am înscris 18 goluri în 9 meciuri, este bine, lucrăm asta la antrenament.”

„În acest play-out, am vrut să mă axez mai mult pe jucătorii care au contracte valabile din vară, pe jucătorii tineri și să pot evalua corect echipa, pentru a ști din vară pe ce mă bazez. Nu știu dacă Nemec și Torje vor mai evolua, vom vedea, mai sunt cinci meciuri și vom vedea ce se va mai întâmpla”, a spus în încheiere Florin Bratu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii