București, 01 Mai 2018

Florin Bratu: „Fotbalul se joacă pe goluri, iar în această seară, nu am reușit să înscriem”

Tandia-dubla-cu-Dinamo

Atacantul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Ibrahima Tandia, a reușit o dublă (minutele 30 și 90+2) în meciul cu Dinamo, scor 2-0, disputat luni la Sfântu Gheorghe, iar Dinamo a înregistrat cel de-al doilea eșec în play-out, în timp ce Sepsi este singura echipă care nu are nicio înfrângere după 7 etape.

Trebuie menționat că, pe finalul partidei, au fost incidente în peluza dinamovistă, în care au fost folosite gaze lacrimogene de forțele de ordine, iar Directorul General al echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu a avut de suferit, fiind scos pe brațe din mijlocul galeriei.

După meci, Florin Bratu, antrenorul echipei Dinamo, a făcut următoarea declarație la televiziunea Digi: „Din punct de vedere al jocului, al ocaziilor create, pot spune că sunt mulțumit, însă fotbalul se joacă pe goluri, iar în această seară, nu am reușit să înscriem, până acum, am făcut-o în fiecare meci. Din păcate, jocul nu a mers în faza ofensivă, dar cred eu că spectatorii și telespectatorii, au văzut un meci bun, un meci deschis, cu două echipe ofensive și cred că asta mulțumește. Felicit echipa gazdă pentru victorie.”

„Jucătorii tineri pe care i-am propus, prind curaj, de la meci la meci. Să vedem ce va fi în meciurile următoare. Meciul următor vom merge la Mediaș și îmi dă încredere că, cu acest joc, vom reuși să finalizăm mai mult”, a spus în încheiere Florin Bratu..

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii