Megamenu for Bootstrap
 


București, 09 Iunie 2017

Florin Andone: Cu Polonia trebuie să luptăm din primul minut până la sfârșit!

Florin-Andone-2017

Cu o zi înaintea plecării spre Varșovia, în vederea partidei Polonia-România, din cadrul Grupei E, a calificărilor pentru Campionatul Mondial de anul viitor, tricolorii au efectuat la Centrul de pregătire de la Mogoșoaia, un ultim antrenament.

În cadrul conferinței de presă, atacantul Deportivo La Coruña și al Echipei Naționale, Florin Andone, în vârstă de 24 ani, a declarat următoarele: "Mergem cu gândul să câștigăm, asta este cel mai important. O să încercăm să facem un meci bun, să câștigăm și am încredere în echipă, în colegii mei, pentru că simt că ne-am pregătit foarte bine în zilele acestea și suntem motivați, pentru că este un meci foarte important pentru noi."

"Trebuie să am și eu un pic de noroc și să încep să dau goluri la Echipa Națională, pentru că am doar un gol și tot timpul mă gândesc la lucrul acesta. În ultimele luni, unde am jucat, tot am dat goluri și la Echipa Națională, parcă sunt blocat, parcă nu sunt același jucător și simt nevoie să mă eliberez, să pot juca cum sunt eu. Am nevoie foarte, foarte mare de acest gol! Cred că un gol, ar însemna un plus pentru mine, pentru că mi-ar da foarte are încredere și cred că aș putea ajunge la un nivel mai ridicat, un nivel care, cred eu că îl am la echipa mea de club", a mai spus în continuare Florin Andone.

Întrebat de ziariști, care ar fi punctul forte al Naționalei pentru a trece de Polonia, Florin Andone a spus în încheiere: "Nu știu, poate grupul, echipa! Putem împreună să jucăm ca unul singur, trebuie să fim compacți, să luptăm din primul minut până la sfârșit. Vă dați seama că trebuie să avem și puțin noroc, pentru că întâlnim o echipă foarte puternică și nu poți să o învingi numai dacă faci un meci bun. Sincer cred, este o echipă de fotbal, nu este nimic mai mult."

Plecarea lotului Echipei Naționale spre Polonia, este prevăzută pentru vineri dimineață de pe Aeroportul Henri Coandă. Partida dintre Polonia și România, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale, grupa E, va avea loc sâmbătă, începând cu orele 21:45.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii