București, 16 Februarie 2019

Flavius Stoican: „Trebuie să tratăm cele două meciuri rămase, ca pe două finale”

../Imagini-002-2019/Flavius-Stoican

După victoria obținută vineri în deplasare, cu FC Viitorul, scor 1-0, echipa Politehnica Iași se clasează cel puțin provizoriu, pe ultimul loc de playoff, iar cele două echipe urmăritoare, Sepsi, locul 7 și FC Botoșani, locul 8, au meciuri grele în deplasare, în această etapă, cu Gaz Metan, respectiv Dinamo.   

Flavius Stoican, antrenorul echipei Politehnica Iași, a declarat după victoria echipei sale în deplasarea de la Ovidiu, cu FC Viitorul, la televiziunea Digi, următoarele: „Am avut și partide mai bune ca aceasta și nu am ieșit învingători. Astăzi, am schimbat un pic strategia și anume că până acum ieșeam la joc și începeam noi să construim, să punem presiune, acum am fost echipa care am așteptat greșeala adversarului. Până la urmă a venit, ne bucurăm, aveam nevoie de această victorie, pentru a mai spera la un loc de playoff.”

În continuare, Flavius Stoican, a mai spus: „Suntem pe loc de playoff, dar mai avem două meciuri importante, primul mai important decât ultimul și trebuie să-l tratăm serios. Nu ne îmbătăm cu apă rece, mai avem mult de muncă, suntem conștienți că nu este ușor, dar echipa are șansa ei. Acum am luat într-adevăr o opțiune serioasă și trebuie să tratăm cele două meciuri, ca pe două finale.”

„Nu este ușor, chiar dacă joci în superioritate, Viitorul este o echipă care stă bine în teren, îți închid spațiile și trebuie să ai și șansă în astfel de momente. Am avut o dominare, dar fără ocazii clare, în schimb, apoi am revenit pe final și știam că dacă ei vor ataca, se vor ivi spații și putem să profităm. Arbitrajul a fost unul echidistant, un arbitraj care trebuie să continuie. Eu cel puțin, mă concentrez pe ceea ce am de făcut ca și fotbal”, a spus în încheiere Flavius Stoican.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Dinamo-Iasi-3-0

Citește și: Victorie clară a echipei Dinamo, cu Politehnica Iași, insă șansele de a prinde un loc de playoff sunt minime

Luni, în ultima partidă a etapei a 22-a, disputată pe stadionul Dinamo, echipa antrenată de Mircea Rednic, a dispus cu scorul de 3-0,de Politehnica Iași...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X