Megamenu for Bootstrap
 


București, 08 Februarie 2017

Fiorentina pierde categoric în deplasare, scor 4-0 cu AS Roma

Roma-Fiorentina-4-0

Cu Ciprian Tătărușanu titular și Ianis Hagi pe banca de rezerve, Fiorentina a pierdut categoric cu scorul de 4-0, meciul cu AS Roma pe terenul acesteia, în ultima partidă a etapei a 23-a, din Serie A, disputată marți.

Golurile echipei de pe locul secund al clasamentului, AS Roma, au fost marcate de Fazio '13, Dzeko '39, '83 și Nainggolan '75. Cu cele două goluri marcate, Edin Dzeko a preluat conducerea în clasamentul golgheterilor Seriei A, cu 17 goluri marcate.

Antrenorul echipei Fiorentina, Paulo Sousa, a declarat după înfrângerea cu 4-0 administrată de AS Roma, la microfonul Premium Sport următoarele: "Roma a fost foarte puternică pentru noi, atât individual, cât și colectiv. Împotriva echipelor de acest nivel, trebuie să faci întotdeauna un joc perfect. Cu câteva ocazii pe care le-am avut, nu puteam emite pretenții."

De partea cealaltă, Luciano Spalletti, antrenorul echipei AS Roma, a declarat pentru Premium Sport: "In seara asta, nu pot spune nimic despre Edin Dzeko, sunt alții care îi pot aduce complimente. El trebuie să aibă încredere că este un jucător puternic. Noi facem ca acest campionat să fie mare și avem obligația de a încerca tot parcursul, pentru că dacă alții se împiedică, noi trebuie să fim pregătiți. Cu această victorie, am arătat că suntem prezenți."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii