Megamenu for Bootstrap
 


București, 16 Ianuarie 2017

Fiorentina învinge Juventus, scor 2-1 și relansează lupta la titlu în Serie A

Fiorentina-Juventus-2-1

Juventus pierde în deplasare cu Fiorentina, scor 2-1, în meciul din etapa a 20-a din Serie A, disputat duminică și lupta la titlu este mai strânsă. Diferența dintre echipa care conduce clasamentul, Juventus (cu un joc mai puțin) și AS Roma, este de un singur punct.

Până la golul lui Gonzalo Higuain din minutul 58, Juventus nu și-a creat nicio situație clară de gol. Pentru Fiorentina au marcat Nikola Kalinic, '37 și Milan Badelj, '55.

Antrenorul echipei Juventus, Massimiliano Allegri a declarat după înfrîngerea de la Florența, conform Tuttosport, următoarele: "Când pierzi nu este niciodată un lucru bun. Am avut o primă repriză slabă, cu puțină claritate în circulația mingii, în timp ce în a doua parte a meciului, am făcut-o mai bine, chiar având o șansă de a egala. Am pregătit jocul în căutarea omului din față cu mingi, dar nu am reușit. Ei au fost foarte agresivi, dar au speculat și erorile noastre tehnice. Trebuie să felicităm Fiorentina pentru victorie, dar noi am fost nepregătiți. Pjanic nu l-am folosit pentru că a avut o problemă la antrenamentul de ieri dimineață și nu a vrut să riște."

"Spre deosebire de alții, nu ne-am gândit să câștigăm campionatul în avans. Împotriva lui Juventus, toate echipele joacă pe viață, cum ar fi și Fiorentina. Noi trebuie să rămânem calmi și să ne batem până în ultima etapă," a apus în încheiere Allegri.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii