Finanțatorul echipei Astra, Ioan Niculae este nemulțumit de jocul echipei
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Finanțatorul echipei Astra, Ioan Niculae este nemulțumit de jocul echipei

U-Cluj-Astra-1-0București, 01 martie 2014. Finanțatorul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, după eșecul cu U. Cluj, scor 0-1, este nemulțumit de jocul echipei, de antrenorul Isăilă și de Dinu Gheorghe, președintele clubului.

Singurul gol al meciului contând pentru etapa a 21-a a Ligii 1, a fost înscris de Lemnaru, în urma unei faze fixe, executate de Kovacs. După așezarea în teren la această fază fixă, considerăm că a fost bine lucrată la antrenamentele celor de la U. Cluj.

Rezultatul convine de minune echipei lui Reghecampf, care în această seară întâlnește pe Dinamo în Ghencea.

Finanțatorul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat pentru Digi Sport, următoarele: "Toată echipa. Începând cu antrenorul. Care n-a știut să facă o echipă, a început cu o echipă... Nu știu de ce a început cu ea așa. Are anumite fixații și nu numai Isăilă, inclusiv Dinu Gheorghe, cu acel jucător numărul 7, Karim Yoda. Le-am spus că nu e de valoarea noastră, nu se va încarda niciodată la noi în echipă. Am pierdut și o schimbare. Și nu mai zic de jocul care n-are nicio legătură cu fotbalul. Am terminat cu Ben Yousef vârf de atac, nu mai înțeleg nimic. Vor fi plătiți ca toate celelalte echipe care se luptă să se salveze de la retrogradare. Nu ne mai facem iluzii la titlu, bine că am luat puncte să nu retrogradăm."

În continuare, Ioan Niculae a mai spus: "Am greșit pentru că m-am luat după un președinte de club care a încercat să mă convingă că un anumit antrenor e antrenor. Nu e antrenor! O echipă se face cu un antrenor de calitate. Isăilă rămâne până la sfârșitul campionatului."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash