Finalista Champions League din ediția trecută, Tottenham, învinsă pe propriul teren de Leipzig

București, 20 Februarie 2020

../Imagini-02-2020/Tottenham-Leipzig-0-1

Miercuri, în prima manșă a optimilor Cheampions League, pe stadionul Tottenham Hotspur din Londra, finalista Champions League din ediția trecută, Tottenham a pierdut la limită împotriva formației germane Leipzig, scor 1-0. La partidă au asistat 60 mii de spectatori.

Golul echipei Leipzig, a fost marcat în minutul 58, din penalti, autor Timo Werner, în urma unui fault în careu al fundașului lateral Ben Davies, care a fost și sancționat cu un cartonaș galben de centralul partidei Cüneyt Çakır.

Cea mai mare ocazie de gol a echipei conduse de pe bancă de Jose Mourinho, a fost în minutul 73, prin Giovani Lo Celso, când în urma unei faze fixe din afara careului putea egala, dar portarul echipei Leipzig, Peter Gulacsi a respins în bară!

Declarația tehnicianului echipei Tottenham, după eșecul cu Leipzig

Tehnicianul echipei Tottenham, Jose Mourinho, a declarat după eșecul de pe teren propriu cu Leipzig, conform site-ului oficial al clubului londonez, următoarele: „1-0 este 1-0, nu este 10-0, rezultatul este deschis, este la fel de simplu. Nu am fi prima echipă care să piardă un meci acasă 1-0 și apoi să câștigăm. De ce nu ar trebui să credem? Portarul lor a făcut și câteva salvări fantastice. Am avut șansele noastre și am încercat tot ce am putut. Lucrul care îmi păstrează încrederea este spiritul și mentalitatea jucătorilor mei, ceea ce nu sunt doar jucători, ei fiind un grup fantastic de jucători.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X