București, 04 Iunie 2019

Finala Ligii Națiunilor UEFA, se va disputa Duminică, pe Estádio do Dragão din Porto

../Imagini-004-2019/Estadio-do-Dragao

Liga Națiunilor UEFA a ajuns la fazele superioare ale competiției, ce se vor desfășura în Portugalia, începând de miercuri, cu meciul din semifinale, dintre Portugalia și Elveția. Joi se va disputa cea de-a doua semifinală dintre Olanda și Anglia. Ambele semifinale vor începe la orele 21:45.

Duminică, începând cu orele 16:00 se va disputa finala mică, iar de la orele 21:45, finala Ligii Națiunilor UEFA, ce va fi transmisă în direct de televiziunea PRO-TV. În premieră pentru finala de pe Estádio do Dragão din Porto, UEFA va folosi sistemul VAR.

După cum se cunoaște, cele 4 semifinaliste, au făcut parte din Liga A, a Ligii Națiunilor și sunt câștigătoarele grupelor, ale căror meciuri s-au disputat în perioada septembrie-noiembrie 2018.

Selecționata României a făcut parte din Liga C, grupa a 4-a, alături de Serbia, Muntenegru și Lithuania și s-a clasat pe locul 2, cu 12 puncte din 6 partide disputate. Dacă selecționata României câștiga grupa, promova în Liga B, a noii ediții a Ligii Națiunilor.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Botosani-Gaz-1-0

 

Citește și: Gaz Metan pierde meciul din deplasare cu FC Botoșani, dar se acuză prestația brigăzii de arbitri

Vineri, în prima partidă a etapei a 11-a din play-aut, FC Botoșani învinge pe propriul teren formația Gaz Metan, scor 1-0 și scapă matematic...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X