Finala Cupei Confederațiilor, Brazilia-Spania, va fi un meci spectaculos
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Finala Cupei Confederațiilor, Brazilia-Spania, va fi un meci spectaculos

Brazilia-in-finala-Cupei-CofederatiilorBucuresti, 30 iunie 2013. Antrenorul Braziliei, Luiz Felipe Scolari, în urma victoriei împotriva Uruguay, ar putea să nu efectueze schimbări în formula de echipă pentru finala de duminică.

Hulk nu a reușit să înscrie în ultimele sale nouă meciuri internaționale, adică locul său în schipa de start ar putea fi amenințat de Bernard sau Lucas Moura.

Spaniolii Roberto Soldado și Cesc Fabregas au ratat semi-finala împotriva Italiei din cauza unor probleme musculare minore. Cu toate acestea, ambii jucatori sunt susceptibili de a fi disponibili impotriva Braziliei. Spania a fost, fără îndoială, norocoasă pentru locul obținut din finala Cupei Confederatiilor. În timp ce Italia ar fi fost, de asemenea, adversari pentru Selecao, Azzurri au întâlnit deja de două ori în acest an Brazilia. În schimb, punctul culminant al turneului va fi ceea ce mulți numesc "visul finalei" - o confruntare surprinzătoare rară între Brazilia și Spania.

Se pare o anomalie, cele două echipe s-au întâlnit doar o singură dată în ultimii 23 ani, într-un amical 1999, care sa încheiat fără goluri. Brazilia nu au pierdut un joc acasă din 1975.

În plus față de avantajul meciului de pe propriul teren, Brazilia va beneficia de o zi suplimentară de odihnă. Antrenorul Spaniei, Vicente del Bosque admite oboseala echipei sale din semi-finala împotriva Italiei: "Chiar am fost epuizați, deci imaginați-vă modul în care jucătorii trebuie să se simtă", a spus el.

Cu toate acestea, Del Bosque a refuzat să critice programarea turneului. "Eu nu caut scuze ... Avem 72 de ore de odihnă, alții au un pic mai mult, dar dorim pentru să facem un spectacol bun. "Spania a ținut poarta curată în ultimele lor de opt jocuri la turneele internaționale, dar se așteaptă ca portarul Iker Casillas să își facă datoria. Brazilia nu poate juca "Jogo Bonito" (joc frumos), dar cu 22 de goluri in ultimele opt jocuri, cu siguranță au forța să o facă.

Antrenorul Luiz Felipe Scolari este mulțumit de campania Cupei Confederațiilor, dar și de faptul că joacă finala." Ne-am atins obiectivul nostru de a ajunge la finală și oferind jucătorilor un sentiment de unitate și fanilor o idee că avem o echipă bună, care poate ajunge și în finala Cupei Mondiale", a spus Scolari. "Această echipă are să se confrunte cu o mulțime de dificultăți și să crească, are nevoie să se maturizeze în anumite situații".

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash