Megamenu for Bootstrap
 


București, 04 Martie 2017

Fernando Torres a părăsit spitalul, după accidentarea de miercuri

Fernando-Torres-martie-2017

Atacantul echipei Atletico Madrid, Fernando Torres a fost externat joi din spital după ce a suferit un traumatism cranian, în timpul meciului din deplasare cu Deportivo La Coruna, scor 1-1, disputat miercuri.

Atacantul Fernando Tores, în vârstă de 32 de ani, a suferit o căzătură, pe finalul meciului, în urma unui duel aerian cu Alex Bergantiños, pierzând-uși temporar cunoștința. După ce a primit primul ajutor pe teren, din partea colegilor și i s-a aplicat un guler cervical, a petrecut noaptea în spital.

Clubul Atletico a confirmat faptul că în urma unui RMN efectuat la spital, nu are "nici o modificare sau leziuni traumatice" și va trebui să se odihnească timp de 48 de ore, menționează BBC Sport.

Fernando Torres a scris pe Twitter după părăsirea spitalului Modelo din La Coruna: "Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. A fost doar o sperietură. Sper să mă întorc foarte curând!".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii