Fenerbahçe se califică în semifinalele Cupei Turciei, după ce a trecut de Kırklarelispor, scor general 4-0

București, 12 Februarie 2020

../Imagini-01-2020/Fenerbahce-Kirklarelispor-1-0

În manșa secundă a sferturilor de finală ale Cupei Turciei, disputată marți pe Ülker Stadyumu, din Istambul, formația Fenerbahçe a învins cu scorul de 1-0, (4-0, scor general) pe Kırklarelispor și se califică în semifinale. Singurul gol al partidei a fost marcat de Mevlüt Erdinç, în minutul 50, cu un șut din apropierea porții.

Fenerbahçe, ocupă locul 5 în Super Liga din Turcia, în timp ce, Kırklarelispor, evoluează în Liga a 2-a din Turcia și ocupă locul 12.

În semifinale, mai mult ca sigur, Fenerbahçe va întâlni Trabzonspor, care este aproape calificată, întrucât după meciul tur cu BB Erzurumspor, are deja un avantaj de 5-0. Partida tur a semifinalei va fi pe 3 martie, returul pe 21 martie.

Declarația tehnicianului echipei Kırklarelispor, după eliminarea din Cupa Turciei

Antrenorul echipei Kırklarelispor, Bilgin Erdem, a declarat conform site-ului Hurriyet, după eliminarea din Cupă, următoarele: „A fost frumos să evoluăm până aici. După 3 jocuri cu echipe de Super Ligă, ne-am confruntat cu Fenerbahçe. Au fost lupte dure. La finalul a 2 meciuri, Fenerbahce este încă prezentă în cupă. Ne felicităm adversarul. Dorim succes adversarului și tuturor echipelor noastre în perioada următoare. În următoarea perioadă, revenim în liga noastră. Nu trebuie să fim triști. Vrem să continuăm acest proces de succes în liga și să avem succes. Acesta este singurul nostru gând. Această echipă a jucat astăzi cel de-al 29-lea meci. Suntem o echipa care are cele mai multe meciuri din Turcia. Era dificil să mergem pe 2 fronturi, deși am făcut-o. Felicit jucătorii mei și pe toți cei care au contribuit la acest parcurs.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X