Felgueiras: Am arătat ca o echipă unită
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Felgueiras: Am arătat ca o echipă unită

Vasile-Maftei-sut-cu-capulBucurești, 07 Mai 2014. Marți, pe Ștefan Cel Mare, Dinamo a pierdut meciul cu CFR Cluj cu un scor categoric de 3-0, deși rezultatul este cam drastic față de cum au jucat elevii lui Flavius Stoican.

După golul lui Negruț din startul reprizei secunde, Dinamo a avut o perioadă lungă de dominare categorică. Numai apărarea, în frunte cu foștii rapidiști Maftei și Rada poate să spună prin ce momente au trecut.

Meciul a fost plăcut, practicat în viteză, cu multe faze de poartă, iar poziția în partea superioară a clasamentului a celor două formații, poate demonstra că sunt de valori aproximativ egale.. La spectacolul fotbalistic a contribuit și CFR-ul, care a arătat încă o dată, că este o echipă imprevizibilă, iar când se mobilizează, greu poate fi învinsă.

Antrenorul CFR-ului, Miriuță a declarat după meci la Digi Sport următoarele: "Eu îmi doresc foarte mult să rămân, mai am contract până în 2015. Domnul Paszkany și domnul Mureșan m-au asigurat că au încredere în mine, dar dânșii vor decide dacă mă vor ține și în continuare."

Portarul clujenilor, Mario Felgueiras a spus după meci: "Din fericire, am câștigat de când am venit aici. Cred că și Dinamo a jucat bine, am avut puțin noroc în momentele cruciale și am arătat ca o echipă unită. Am arătat valoare și cred că am arătat și valoare. Nu ne interesează problemele prin care trecem, trebuie să terminăm bine acest sezon greu și mă bucur că am câștigat și mergem mai departe."

Golurile au fost marcate de Costea, minutul 20; Negruț, minutul 48; Batin, minutul 91.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash