București, 08 Aprilie 2018

Fără nicio victorie din 4 jocuri în play-out, Concordia este în pericol de retrogradare

Dinamo-Concordia-3-1-play-out

Sâmbătă pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo a câștigat partida cu Concordia, scor 3-1, după un meci de excepție al lui Dan Nistor, autor a celor trei pase de gol. Cei din comuna Chiajna, au dat o replică palidă în special în prima repriză, reușind să nu efectueze niciun șut pe poartă.

Hanca a reușit să deschidă scorul cu o deviere din fața careului mic în minutul 9, iar Nemec a marcat un gol frumos cu capul în minutul 31. Mahlangu a ridicat scorul la 3-0, în minutul 49, în urma unei pase decisive a aceluiași Dan Nistor. În ultimul minut din prelungirile partidei, Claudiu Bumba a redus din diferență, în urma unui contraatac.

Tehnicianul echipei Dinamo, Florin Bratu, a declarat după victoria împotriva Concordiei, la televiziunea Digi, următoarele: „Cred că am făcut o partidă bună, am reușit să înscriem repede, am reușit să fim în joc. Am reușit să capacitez jucătorii, pentru că, în această seară am făcut un joc bun și datorită atitudinii, întrucât jucătorii au înțeles ce le-am cerut și ce au lucrat la antrenamente. Au pus în practică și lucrul acesta mă mulțumește cel mai mult. Nu este ușor să joci pe un stadion aproape gol, iar cei care au fost la stadion în această seară, vreau să le mulțumesc.”

”Suntem conștienți că mai avem multe de demonstrat. Mai sunt 10 meciuri, vom lua meci cu meci și să încercăm să corectăm din lucruri. Din toate jocurile disputate în play-out, astăzi am arătat cel mai bine, lucrul acesta ne dă încredere atât mie cât și jucătorilor. Sperăm ca meciurile următoare să le abordăm la fel, pentru că echipa are potențial, se poate exprima mult mai bine și cu siguranță, în următoarele săptămâni, echipa va aduce mult mai mult. Vedem acum un Dinamo ofensiv, un Dinamo cu poftă de a înscrie, de a juca și cred eu că, asta aștepta oamenii, suporterii dinamoviști să vadă de la această echipă”, a spus în încheiere Florin Bratu.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii