București, 24 Septembrie 2015.

Fanii lui Arsenal au provocat scandal, la meciul cu Tottenham

Fani-Arsenal-2015Miercuri, în turul al treilea al Cupei Ligii, Tottenham-Arsenal, 1-2. Golurile au fost marcate de Chambers, min 56, autogol pentru Tottenham, respectiv Flamini min 26 și 78 pentru Arsenal.

În tribunele stadionului White Hart Lane, fanii lui Arsenal au provocat scandal, fiind greu opriți de forțele de ordine, sărbătorind victoria favoriților, mai devreme de încheierea partidei.

Poliția și administratori au fost nevoiți să intervină, după ce fanii lui Arsenal au distrus o parte semnificativă din porțiunea de tribună rezervată lor pe White Hart Lane. Au fost rupte panouri și au fost afișate sloganuri. Au existat, de asemenea, rapoarte neconfirmate de conflicte în afara stadionului White Hart Lane, informează Telegraph.

 Arsenal a promis imediat să ajute la Tottenham, autoritățile în investigațiile lor în tulburările care au avut loc în interiorul White Hart Lane. Fanii au așteptat să li se permită să plece după ce jocul sa încheiat. Un purtător de cuvânt al Arsenal a declarat că clubul a fost de vină la ceea ce sa întâmplat, dar a subliniat că a implicat doar o mică parte din cei prezenți în tribună.

"Vom lucra cu Tottenham Hotspur și autoritățile pe acest lucru", a spus purtătorul de cuvânt. Este de așteptat ca poliția și FA, vor căuta acum toate înregistrările video disponibile, inclusiv de la Sky Sports, în încercarea de a identifica acei fani care au fost implicați.

Arsenal ar putea, teoretic, să se confrunte cu măsuri disciplinare din partea FA, asupra comportamentului fanilor lor, dar se înțelege că aceasta se aplică numai în cazul în care nu au reușit să ia măsurile necesare pentru a preveni orice probleme care apar.

Alexandru Neata; img. Telegraph

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.