București, 21 Martie 2019

Fă cunoștință cu una dintre cele mai bune case de pariuri online din România în 2019

../Imagini-002-2019/meci-fcsb

Fă cunoștință cu una dintre cele mai bune case de pariuri online din România în 2019: Betano. Cu siguranță ai auzit de ea, pentru că este sponsorul de titlu al Ligii I și se numără printre sponsorii Universității Craiova, echipă care luptă pentru campionat (și) în acest sezon.

Nu putem fi acuzați de partizanat atunci când punem o etichetă de acest tip. Avem cel puțin cinci argumente care susțin importanța pe care i-am acordat-o acestei agenții de pariuri sportive online. Dacă nu o cunoști în profunzime, poate că este momentul să afli prin ce este una dintre cele mai bune de la noi din țară.

1. Are cea mai bună ofertă pe Liga I

Majoritatea covârșitoare a pariorilor români joacă pe Liga I, competiție pe care o cunosc foarte bine și, mai ales, despre care au multe informații. Așa cum am spus deja, Betano este sponsor de titlu al campionatului primei ligi (plătind către LPF un milion de euro pe sezon). În acord cu acest statut, operatorul amintit oferă cele mai multe opțiuni de pariere pentru partidele din primul eșalon. De exemplu, pentru o partidă din Play-off sunt oferite peste 260 de opțiuni de pariere. Unele case de pariuri nu au atâtea opțiuni nici măcar pentru întâlniri din Liga Campionilor!
 

2. Are unele dintre cele mai mari cote

../Imagini-002-2019/presedinte-lpf-Gino

Dacă obișnuiești să compari cotele oferite pentru același meci de toți operatorii de top din România, știi la ce ne referim. Uită-te pe site-urile pe care sunt postate ponturi ale tipsterilor și vei vedea că cele mai multe pariuri recomandate sunt plasate la Betano. De ce? Pentru că tipsterii au obligația să aleagă operatorul cu cele mai bune cote. În general, sunt alese alte agenții de pariuri online atunci când pontul este pe linii asiatice, piață care, deocamdată, lipsește din oferta casei de pariuri despre care vorbim în acest articol.

3. Sunt numeroase oferte permanente

Bonusul oferit de casa de pariuri Betano pentru clienții noi se schimbă periodic. În momentul în care scriem aceste rânduri, este de 100% din prima depunere sub forma unui pariu fără risc.
Există, însă, multe oferte permanente, dintre care menționăm:
Marjă 0 – operatorul renunță la marja sa de profit pentru meciurile zilei și oferă cele mai mari cote de pe piață pentru pariurile plasate pe „Rezultat final 1X2”;
Avans două goluri – dacă echipa pe care ai mizat preia conducerea la două goluri diferență, pariul este câștigător indiferent de rezultatul final;
Misiunile Betano – Cu ocazia diverselor competiții fotbalistice și nu numai, ești provocat să plasezi pariuri care să respecte anumite condiții. Dacă îndeplinești „misiunea”, primești un premiu în bani sub forma unui Full Bet.
Bonus pentru pariuri multiple - cu cât ai mai multe selecții pe bilet, cu atât mai mare este câștigul suplimentar.
Banii înapoi la 0-0 - ți se rambursează miza dacă meciul pe care ai pariat se termină cu o remiză albă.
 

4. Ai aplicație pentru pariuri mobile

../Imagini-002-2019/faza-meci-Liga

 Betano are una dintre cele mai moderne aplicații pentru pariuri mobile. O facilitate unică (până acum) pe piață este plasarea pariurilor prin comandă vocală, care este disponibilă atât pe dispozitivele mobile ce rulează Android, cât și pe cele care rulează iOS.
Pe platforma de live streaming, atât pe computer, cât și pe mobil sau tabletă, la Betano sunt transmise toate meciurile din Liga I. Niciun alt operator de pariuri online nu deține drepturile de transmisie pentru această competiție. Evident, calitatea streamingului este foarte bună.
 

5. Poți cere orice pariu

Nu ești obligat să te limitezi la oferta de pe site. Dacă îți vine în minte un pariu (de exemplu, că Florin Andone va fi golgheterul Euro 2020, poți cere o cotă. Experții operatorului vor face calculele și vei primi răspuns în timp scurt.


Încântat de cunoștință?   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Viitorul-Botosani-1-0

Citește și: FC Viitorul învinge FC Botoșani, scor 1-0, în meciul direct și se califică în play-off

În ultima etapă a sezonului regular, rezultatul meciului dintre FC Viitorul și FC Botoșani, trebuia să decidă care dintre cele două echipe va prinde,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X