căutare personalizată

  

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

FRF îndeamnă fanii, să vină din timp la stadion şi să fie în galben

Fani RomâniaBucuresti, 15 octombrie 2012. În scopul desfășurării în condiții optime de siguranță a jocului România-Olanda și pentru a fluidiza accesul pietonal și auto în incinta Arenei Naționale,  Federația Română de Fotbal face un apel către suporterii care vor fi prezenți în stadion să țină cont de  următoarele:

Deschiderea porților stadionului: ora 18.00;

FRF invită suporterii echipei naționale a României să vină din timp la stadion pentru e evita aglomerările la turnichete!

Accesul auto se face numai pe bază de permise/tichete de acces eliberate de FRF prin Str. Maior Ion Coravu (pentru deținătorii de Parcări A, B, Subteran, Media și Dizabilități), prin Str. Pierre de Coubertin (pentru deținătorii de Parcare C) și prin Bd. Basarabia (pentru deținătorii de Parcare D/Supraetajată);

În cazul în care spectatorii au bilete deteriorate sau care din orice motiv nu pot fi citite de turnichete, aceștia au la dispoziție în stadion două Puncte de schimb bilete (PSB) situate în casele de bilete de la porțile de acces din Str. Maior Ion Coravu și Str. Pierre de Coubertin.

Într-o conferinţă de presă ţinută luni, Victor Piţurcă, selecţionerul României, face apel la suporteri să susţină echipa până la finalul meciului: "Publicul naţionalei Turciei trebuie să fie un exemplu şi pentru suporterii României. Ei îşi susţineau echipa în minutul 95, iar la sfârşit şi-au aplaudat favoriţii chiar dacă au pierdut. Şi nouă ni se poate întâmpla să pierdem, de aceea sper ca fanii să ne susţină până la sfârşit. Dacă vor fi susţinuţi, aceşti jucători vor da pe teren chiar mai mult decât în meciul cu Turcia"

Înaintea meciului de mâine seară de la orele 21:00, care va fi televizat de Antena 1, Clasamentul Grupei D, arată astfel:

Loc Echipa Joc V E I Gm Gp GD Pts
1 OLANDA 3 3 0 0 9 1 8 9
2 ROMÂNIA 3 3 0 0 7 0 7 9
3 UNGARIA 3 2 0 1 7 4 3 6
4 TURCIA 3 1 0 2 3 3 0 3
5 ESTONIA 3 0 0 3 0 6 -6 0
6 ANDORRA 3 0 0 3 0 12 -12 0

Alexandru Neata. Imagine, www.prosport.ro

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash