FIFA numește furnizorul tehnologiei linei de poarta pentru Cupa Confederatiilor 2013 si FIFA 2014
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

FIFA numește furnizorul tehnologiei linei de poarta pentru Cupa Confederatiilor 2013 si FIFA 2014

Tehnologia-linia-portiiBucuresti, 3 aprilie 2013. FIFA confirmă numirea firmei GoalControl GmbH, ca furnizor oficial pentru Cupa Confederatiilor 2013 si World Cup FIFA 2014

Procesul de licitație, a început în februarie și s-a desfasurat la sediul FIFA din Zurich, precum și inspecții la fața locului în Brazilia. Ca parte a ofertei, GoalControl GmbH la Cupa Confederatiilor 2013 si pentru World Cup 2014 cu condiția ca performanțele sistemului în timpul Festivalului din acest an a Cupei Confederatiilor îndeplinește toate cerințele necesare FIFA.

Compania Germania, foloseste 14 camere de mare viteză în jurul terenului, ca parte a GoalControl-4D sistem, a fost selectat înaintea altor trei furnizorii GLT care au participat la licitație.

În timp ce toate cele patru societăți au îndeplinit anterior cerințele tehnice stricte ale programului de calitate FIFA, decizia finală sa bazat pe criterii referitoare în special la turnee in Brazilia, inclusiv capacitatea companiei de a se adapta la condițiile locale și de compatibilitatea fiecărui sistem GLT în legătură cu operațiunile de meci FIFA. Ofertele respective au fost, de asemenea, evaluate pe baza factorilor de management al costurilor și de proiect, cum ar fi programe de personal și timp pentru instalare.

După o analiză minuțioasă a propunerilor finale, FIFA a desemnat ca furnizor de GoalControl GmbH GLT marți, 2 aprilie, și a notificat toate societățile participante ale deciziei.

Utilizarea GoalControl-4D în Brazilia este supusă unui test final la fiecare instalație a stadionului unde sistemul va fi instalat, care este o procedură standard, ca parte a procesului de certificare oficială definită în manualul de testare GLT. Aceste teste vor fi efectuate de un institut independent de testare. Înainte de începerea fiecărui meci, oficialii meciurilor vor efectua teste proprii, în-conformitate cu procedurile operaționale puse în aplicare.

Alexandru Neata, preluare Fifa


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.