FIFA a reprogramat doua evenimente importante, din cauza răspândirii COVID-19

București, 11 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Congres-FIFA.jpg

Din cauza răspândirii COVID-19, numeroase organisme internaționale și autorități de sănătate publică, s-au sfătuit în legătură cu măsurile necesar a fi luate. În aceste condiții, conducerea forului mondial FIFA, a luat unele măsuri cu privire la organizarea unor evenimente planificate deja, se menționează într-un comunicat pe site-ul oficial al FIFA.

Îngrijorările legate de sănătatea și bunăstarea participanților, precum și restricțiile de călătorie în multe țări, au dus la anularea sau amânarea multor astfel de evenimente planificate în diferite părți ale lumii.

Conștient de acest lucru și având în vedere dorința FIFA de a organiza un Congres la care toate asociațiile membre pot participa, Biroul Consiliului FIFA a decis să reprogrameze al 70-lea Congres FIFA, din data 5 iunie 2020, la data de 18 septembrie 2020, la Addis Abeba, Etiopia.

În plus, reuniunea Consiliului FIFA planificată pentru vineri, 20 martie 2020, a fost, de asemenea, reprogramată la o dată care nu a fost încă confirmată în iunie-iulie 2020 la Sediul FIFA din Zurich, sau prin intermediul conferinței video.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X