căutare personalizată

  

 

 

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

FIFA | 12 aprilie 2010

FIFA a decis, să desemneze un comitet de normalizare pentru problemele din Federaţia de Fotbal Bosnia şi Herţegovina

   
    Add to Mixx!
Bosnia_HertegovinaComitetul de Urgenta al FIFA a decis astazi, 12 aprilie 2011, să desemneze un comitet de normalizare pentru a rezolva problemele cu care se confruntă Federaţia de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina (FFBH), care este în prezent suspendata de către FIFA şi UEFA. După discuţii cu părţile interesate şi în urma consultării cu UEFA,  comitetul de normalizare este alcătuit din personalităţi de fotbal din Bosnia-Herţegovina si a fost instituit si pus în aplicare cu efect imediat. Comitetul de normalizare va acţiona în continuare ca FFBH Comitetului Executiv, precum şi FFBH Comitetul de urgenţă şi va avea următoarele sarcini:

a) Pentru a pregăti şi convoca Adunarea Generală Ordinară a anului 2011, la care delegaţii trebuie să adopte statutul FFBH şi să ia decizii cu privire la toate celelalte elemente legale, pana la 26 mai 2011 cel târziu. b) Pentru a se asigura că toate conexiunile / relatii cu orice membri ai conducerii "fosta" FFBH (FFBH Comitetul executiv şi FFBH preşedinţiei) se taie imediat cu privire la luarea de decizii  financiare, administrative, sportive, şi alte aspecte, şi să stabilească plan pentru îmbunătăţiri în acest sens. c) să ia toate măsurile necesare pentru a îmbunătăţi şi mai mult situaţia financiară a FFBH, şi pentru a se asigura că nu contestă noi  obligaţii financiare care apar şi că toate datoriile financiare cunoscute în prezent, sunt plătite la timp şi în deplină transparenţă. d) Pentru a pregăti organizarea de noi alegeri a tuturor organelor statutare, în conformitate cu statutul adoptat recent FFBH până la 30 noiembrie 2011, cel târziu. e) Pentru a îmbunătăţi calitatea în cadrul administraţiei FFBH şi să promoveze credibilitatea şi imaginea FFBH la nivel naţional, punerea în aplicare a oricăror măsuri necesare aşa cum a indicat FIFA şi UEFA.

De la data numirii sale, acest comitet de normalizare a preluat toate drepturile şi obligaţiile statutare ale Comitetului Executiv FFBH precum şi a preşedinţiei FFBH. Mandatul comisiei de normalizare va expira după alegerile din FFBH Comitetului Executiv care vor fi organizate în conformitate cu statutul nou adoptat FFBH.

Sursa: fifa.com


 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash