București, 23 Decembrie 2019

FCSB urcă pe podiumul clasamentului Ligii 1, după victoria cu U Craiova, din ultmul meci oficial al anului

../Imagini-010-2019/FCSB-Craiova-2-0

Duminică pe Arena Naţională, în prezenţa a peste 10 mii de fani, FCSB şi-a continuat evoluția bună prin care trece, în ultima perioadă, obţinând toate punctele puse în jocul cu Universitatea Craiova, într-un meci din cadrul etapei a 22-a.

Soarta jocului a fost hotărâtă în 4 minute, atunci când FCSB a fructificat ocaziile avute, reușind cele două goluri, prin Denis Man, minutul 41 și Florinel Coman, minutul 45. Cu golul marcat, Florinel Coman se situează în fruntea marcatorilor Ligii 1, cu 10 reuşite. Dezastrul Univeristății putea lua cote și mai mari, dacă Florin Tănase nu rata penalty-ul din minutul 45+2.

Victoria FCSB nu poate fi pusă la îndoială, diferența a fost făcută de valoarea și determinarea jucătorilor, în timp ce, de partea cealaltă, antrenorul Victor Pițurcă a fost nevoit să-l schimbe pe Nicușor Bancu, unul din jucătorii de bază, datorită unei accidentări, încă din minutul 18.

Al 2-lea gol al echipei FCSB, înscris de Florinel Coman, a avut la bază cadoul făcut de fundașul Universității, fostul component al FCSB, Mihai Bălașa. Universitatea putea să reducă din diferență în minutul 67, atunci când Zakaric a trimis puternic din afara careului, iar bara l-a salvat pe Bălgrădean. Datorită golului marcat și al contribuției aduse în obținerea celor trei puncte puse în joc, Denis Man a fost declarat omul meciului.

Situația din clasament a celor două echipe, după acest rezultat

După acest rezultat, cele două echipe, fac schimb de locuri, astfel, cu 39 puncte și un joc mai puțin disputat, FCSB urcă pe podiumul clasamentului, locul 3, în timp ce Universitatea, rămâne cu 37 puncte din 22 jocuri și coboară pe poziția a 4-a

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Denis-Man

 

Citește și: FCSB învinge Gaz Metan, scor 2-0 și creează culoar dinamoviștilor să prindă un loc de play-off

FCSB a reușit să se reabiliteze cât de cât în fața propriilor suporteri, după eșecul din ultima partidă disputată acasă cu Astra și să câștige cu Gaz Metan...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X