Megamenu for Bootstrap
 


București, 03 August 2017

FCSB trece de Plzen, scor general 6-3 și se califică în Play-off-ul Champions League

Plzen-FCSB-1-4-gol-Teixeira

FCSB se califică în play-off-ul Champions League, după ce a trecut în dubla manșă de Viktoria Plzen, scor 2-2 la București și 4-1 la Plzen, scor general 6-3.

Golurile din manșă secundă dintre Plzen și Steaua, disputată miercuri, au fost marcate de Krmencik, minutul 64, pentru Viktoria Plzen, respectiv Bălașa, Filipe Teixeira, Florin Tănase și Denis Alibec (pen), în minutele 27, 71, 76 și 79, pentru FCSB.

Vineri de la orele 13:00, urmează efectuarea tragerii la sorți pentru Play-off-ul Champions League și vom vedea cu cine se va confrunta echipa FCSB. Tot vineri, dar de la orele 14:00, vom vedea cu cine se va confrunta FC Viitorul, echipă transferată după turul 3preliminar al Champions League, după ce a fost eliminată de Apoel, scor 1-0 și 4-0.

După fluierul final al partidei de la Plzen și calificarea echipei FCSB, atacantul Denis Alibec a declarat la televiziunea națională, TVR 1, următoarele: „Meciul nu a fost chiar atât de ușor, ei au jucat impresionant în primele 15 minute ale celei de-a doua reprize, dar noi ne-am mobilizat, am avut atitudine, am fost un grup unit și s-a văzut lucrul acesta! Am venit cu gândul de a câștiga și s-a văzut lucrul acesta. Nu a fost nicio presiune pentru noi. Noi trebuia să câștigăm. După egalul de acasă, batem în deplasare, asta înseamnă că avem mentalitate de învingători și că suntem o echipă mare.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii