București, 05 Iunie 2019

FCSB și-a prezentat în cadrul unei conferințe de presă, noul antrenor principal, Bogdan Andone

../Imagini-004-2019/Bogdan-Andone-FCSB

Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, finanțatorul clubului FCSB, Gheorghe Becali, însoțit de managerul Mihai Stoica și-au prezentat noul antrenor principal, în persoana lui Bogdan Andone, fost secund al lui Mihai Teja, din returul ultimei ediții de campionat.

În postura de antrenor principal pentru Bogdan Andone, prima echipă din Liga 1 unde va evolua este actuala echipă FCSB, având avantajul că, cunoaște foarte bine lotul actual de jucători, având continuitate la club. Bogdan Andone va avea un salariu de 10 mii Euro/lună.

Noul antrenor Bogdan Andone, a declarat în cadrul conferinței de presă, următoarele: „Pentru mine este o mare provocare și sunt convins că vom forma o echipă puternică. Sunt convins că, ușor-ușor, ne vom aduna cu toții, vor veni și băieții de la loturile echipelor naționale. Vom face o pregătire bună și vom începe cu dreptul, pas cu pas, primele meciuri din tururile preliminare și ușor-ușor, ne vom găsi și ritmul și sunt convins că vom face un sezon bun. Avem același grup de jucători din ultimii ani și acesta este un lucru extrem de important și cu siguranță vor face față oricărei situații. Vrem să fie o atmosferă bună la echipă, să avem liniște și să facem rezultate pozitive.”

Finanțatorul Gheorghe Becali a intervenit în cadrul conferinței de presă și a spus: „Nu-i cer nicio schimbare antrenorului, el face tot. Este normal să aibă o perioadă, dar după aceea, dacă după perioadă, nu merge căruța drept sau strugurii când se coc nu dau zahăr, imediat voi lua o decizie.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Filipe-Teixeira

 

Citește și: Spectacol fotbalistic oferit de FCSB și CFR Cluj, la un meci fără miză, din ultima etapă a play-off

Primele două echipe ale campionatului Ligii 1, CFR Cluj- campionă și FCSB- vicecampioană, au oferit un adevărat spectacol fotbalistic...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X