București, 06 Octombrie 2019

FCSB și Dinamo au făcut spectacol, în derby-ul etapei a 12-a, încheiat cu scorul de 1-1

../Imagini-008-2019/Florinel-Coman-nr-7

Sâmbătă, pe Arena Națională, FCSB și Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1, după o partidă spectaculoasă, cu un bun ritm, cu multe faze de poartă, rezultatul final fiind unul just, deși fiecare dintre echipe și-ar fi dorit victoria.

Cele două goluri au fost marcate în prima repriză, mai întâi Dinamo a deschis scorul în minutul 9, prin Denis Ciobotariu, iar Florinel Coman a reușit egalarea în minutul 28, pentru FCSB. În afara celor două goluri, fiecare echipă a mai avut câte o bară, Puljic, în minutul 45+3, pentru dinmoviști și Florin Tănase, minutul 52, pentru FCSB.

La partidă au asistat un număr de 30000 spectatori. Arbitrul Istvan Kovacs a întrerupt jocul pentru 10 minute, în minutul 34, la semnalizarea observatorului de joc. După reluarea partidei și după avertizările crainucului stadionului, nu au mai fost semnalate abateri ale fanilor celor două echipe.

Cei mai buni jucători au fost Florinel Coman, din partea FCSB și Dan Nistor din partea echipei Dinamo, ambii au jucat dezinvolt și și-au tras echipele diupă ei.

Atacantul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat după joc la televiziunea Digi, următoarele: „Ce pot să spun, este un punct, dar în seara aceasta meritam mai mult. Încerc la fiecare meci să dau totul. Acel gol a fost unul norocos, din fericire pentru mine, am reușit să bag mingea în poartă. Înaintea meciului mă gândisem să dau gol, am intrat motivat, cu încredere. Am avut în spate această galerie, care ne-a ajutat în momentele grele. Per total, am făcut un meci bun. Întreruperea meciului de arbitru a fost justă, nu puteam să bat acel corner. Este derby, așa a fost mereu la toate derby-urile, ce pot să spun. Îmi cer scuze pe această cale, pentru că am aplaudat ironic fanii dinamoviști, n-am ce să comentez mai mult. Mereu așteptăm derby-urile, este al treilea gol al meu în derby-uri, a fost un meci incendiar. Aici nu mai contează locul din clasament, se joacă deschis și din cauza aceasta sunt foarte multe remize.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Viitorul-v-Poli-Iasi-2-1

 

Citește și: FC Viitorul o egalează la puncte pe CFR Cluj, după o răsturnare spectaculoasă de scor cu Poli Iași

În epilogul etapei a 10-a, FC Viitorul a reușit luni pe propriul teren, o victorie spectaculoasă cu Politehnica Iași, scor 2-1, cu un om mai puțin în teren...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X