Megamenu for Bootstrap
 


București, 10 August 2017

FCSB și CSM Poli Iași, au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci al etapei a 5-a

FCSB-Iasi-1-1-etapa-5

După cinci etape, FCSB pierde 4 puncte pe propriul teren, urmare a celor două remize realizate cu CSU Craiova și CSM Poli Iași, echipe cu loturi mult inferioare valoric.

În meciul de miercuri, cu CSM Poli Iași, practic FCSB și-a subestimat adversarul. Când s-au văzut conduși pe tabela de marcaj, încă din minutul 9, jucătorii lui Nicolae Dică, au început să se precipite și s-au întrecut în ratări. Portarul ieșenilor Kelava, a făcut minuni în poartă, salvând practic din situații imposibile, fiind de departe omul meciului!

Iașiul putea să dea lovitura de grație FCSB-ului și s se întoarcă cu toate cele trei puncte, având situații clare de gol pe contraatac, ce mai mare fiind cea alui Danu Spătaru, cu câteva minute înainte de finalul meciului, când a scăpat singur spre poartă și numai inspirația lui Niță a făcut să evite golul.

Antrenorul echipei CSM Poli Iași, Flavius Stoican, a declarat după remiza cu FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „Dacă înainte de meci, cineva mă întreba dacă sunt mulțumit cu un rezultat de egalitate contra Stelei, o echipă foarte puternică, cu jucători valoroși, îi spuneam că da. Acum, sincer vă spun, după aspectul ocaziilor, puteam să plecăm cu toate cele trei puncte. Am primit un gol dintr-un penalty, la o fază în care nu anunța nimic și vă dați seama că nu-mi pică bine, pentru că am avut meciul în mână.”

„Până la urmă, este bun și un egal contra Stelei, pentru că le dă încredere acestor băieți. Le-am și spus că nu este nicio diferență! Cred în voi și să vedeți că o să faceți treabă bună în continuare, indiferent de numele echipei pe care o vom întâlni”, a spus în încheiere, Flavius Stoican.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii