București, 17 Decembrie 2018

FCSB se impune la Botoșani, scor 3-1 și o egalează pe CFR Cluj, la numărul de puncte

Botosani-FCSB-1-3-et-20

Duminică la Botoșani, într-un meci din etapa a 20-a, FCSB a reușit să se impună cu scorul de 3-1 și să fie egala CFR-ului la numărul de puncte, ambele cu câte 40, cu specificația că, CFR Cluj are un meci mai puțin disputat și un golaveraj mai bun.  

Cătălin Golofca a marcat în minutul 23, pentru FC Botoșani, în timp ce, pentru FCSB au punctat Edy Gnohere, minutul 14, Lucian Filip, minutul 38 și Raul Rusescu, în minutul 86.

Paradoxal, deși echipa condusă de pe margine de Nicolae Dică, a fost dominată clar de botoșeneni în repriza secundă, rezerva Raul Rusescu, a reușit să marcheze golul de 3-1, care fusese introdus în teren la jumătatea reprizei secunde. Cea mai mare ocazie de gol a gazdelor, a fost cea din minutul 68, atunci când Rodriguez a șutat din 12 metri, mingea nimerind bara transversală.

Atacantul echipei FCSB, Raul Rusescu, autorul ultimului gol, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „Felicitări gazdelor, pentru condițiile care le-au creat, ținând cont de vreme și nu glumesc, chiar a fost foarte bine. Mă bucur că am marcat, pot să spun că este o consecință a faptului că, am jucat mai mult în ultima perioadă, îmi doresc să fac lucrul acesta, sper că lucrurile se vor schimba în bine pentru mine.”

Întrebat dacă va mai continua să evolueze pentru FCSB, ținând-use cont de criticile patronului la adresa sa, Raul Rusescu a spus: „Este foarte ușor să critici în zilele noastre, așa că nu mă deranjează. Eu mai am contract un an și jumătate și îmi văd de drumul meu. Am venit aici să ajut această echipă să câștige campionatul.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Ianis-Hagi-gol-faza-fixa

Citește și: FC Viitorul câștigă partida cu Dinamo, scor 4-1 și urcă provizoriu pe locul secund al clasamentului

Sâmbătă la Ovidiu, FC Viitorul a învins categoric Dinamo, scor 4-1, pe un gazon excelent, cu toate condițiile vitrege ale vremii, urcând astfel pe locul al 2-lea,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X