Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Septembrie 2017

FCSB se impune în derby-ul cu Dinamo, scor 1-0, după un meci de bun nivel

FCSB-Dinamo-1-0-et-a-12-a

Pe Arena Națională, în fața a peste 27 mii de spectatori, FCSB a întâlnit rivala Dinamo, pe care a învins-o cu scorul de 1-0, într-un meci al orgoliilor, din etapa a 12-a, disputat Duminică.

Singurul gol al partidei, a fost marcat de Marko Momcilovic, în minutul 31, cu o deviere din 4 metri, care a surprins întreaga apărare dinamovistă, inclusiv și pe portarul Penedo, care nu a intervenit pe centrare.

Cu un minut înainte de încheierea primei reprize, Dinamo putea egala, dacă mingea trimisă puternic de la 25 metri de Mahlangu, nu nimerea stâlpul porții lui Niță!

Partea a doua a meciului a aparținut echipei FCSB, care a ratat și un penalty, prin Constantin Budescu, în minutul 76. Antrenorul echpei Dinamo, Vasile Miriuță, aflat la meciul de debut, a fost neinspirat la schimbări, astfel în repriza secundă, după ce l-a scos pe Hanca și a introdus al doilea atacant, pe Bokila, mijlocul echipei s-a frânt, iar ocaziile de poartă au început să fie cât mai puține.

La FCSB, lui Denis Alibec, nu i-a reușit aproape nimic în prima repriză, fiind înlocuit la pauză. În schimb, au fost remarcați Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Marko Momcilovic.

Autorul singurului gol al meciului, Marko Momcilovic, a declarat după fluierul final al arbitrului Istvan Kovacs, următoarele: „Sunt fericit că a câștigat echipa și nu este important cine a dat golul, important este că am câștigat. La faza golului, am atacat mingea la prima bară și am ajuns perfect, reușind să marchez de acolo. Dinamo este o echipă bună, însă noi am fost mai buni în această seară și am câștigat meciul. Nu mi-a fost greu că în unele meciuri am fost rezervă, important este să câștige echipa”.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii