București, 03 August 2018

FCSB se califică în turul 3 al Europa League, după ce a trecut de Rudar Velenje, scor general 6-0

Olimpiu-Morutan-gol-cu-Rudar

Joi, în manșa secundă a turului 2 preliminar din Europa League, pe Arena Națională, FCSB a câștigat cu scorul de 4-0, meciul cu Rudar și se califică în turul al 3-lea preliminar, unde se va confrunta cu echipa croată Hajduk Split.

Golurile echipei FCSB au fost înscrise de Florin Tănase, minutul 22 (penalty); Olimpiu Moruțan, minutul 49; Florinel Coman, minutul 68 și Daniel Benzar, minutul 90+3. Golul lui Moruțan, a fost cel mai frumos, dintr-o acțiune personală a acestuia, în care a driblat toată apărarea slovenilor, încântând publicul spectator.

Mijlocașul echipei FCSB, Mihai Pintilii, a declarat după meci, la televiziunea PRO X, următoarele: „A fost un spectacol, majoritatea jucătorilor care au marcat sunt tineri și mă bucur că vor căpăta încredere și nu o să mai aibă nicio emoție. Mă bucur că am câștigat în Europa, am făcut un pas important, acum urmează meciurile din campionat, în care trebuie să câștigăm, pentru a ne ridica în clasament. Mă bucur de atmosfera de la echipă, mă bucur de încrederea care mi-o dă staff-ul și mă bucur că sunt sănătos și pot să joc. Ne așteaptă niște meciuri foarte grele, sper să începem bine și la Națională și să continuăm cu victorii în Liga Națiunilor.”

Luni, de la orele 14:00, va avea loc tragerea la sorți a play-off-ului Europa League, iar învingătoarea din dubla FCSB- Hajduk, își va afla adversara.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Loading...

 

P

P

 

Gheorghe-Hagi-iulie-2018

 

Citește și: Conferință de presă a lui Gheorghe Hagi, înaintea returului cu Racing Union

Miercuri, cu o zi înaintea returului primului tur preliminar din Europa League, Gheorghe Hagi, tehnicianul echipei FC Viitorul, a ținut o conferință de presă...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X