București, 16 August 2019

FCSB reușește calificarea în play-off-ul Europa League, după victoria din deplasare cu Mlada, scor 1-0

../Imagini-007-2019/Mlada-FCSB-0-1

Joi, pe stadionul Mestský, din Mlada Boleslav, FCSB a reușit victoria cu scorul de 1-0, în returul cu Mlada și s-a calificat pentru play-off-ul Europa League. Golul a fost marcat în primul minut al prelungirilor meciului, de Ionuț Panțâru, cu un șut din 10 metri pe colțul scurt.

Echipa cehă a evoluat în 10 oameni, din minutul 75, urmare a eliminării fundașului Antonín Křapka, care a văzut cartonașul roșu, pentru cumulul de cartonașe galbene.

În play-off, FCSB se va confrunta cu echipa portugheză Vitória SC, prima partidă va avea loc la Giurgiu, joia viitoare. În turul 3, Vitória SC a reușit să marcheze în cele două manșe echipei din Letonia, FK Ventspils, 9 goluri, fără să primească gol.

Autorul golului echipei FCSB, Ionuț Panțâru, a declarat la televiziunea Pro X, după partida cu Mlada, următoarele: „Este cel mai important gol al meu de până acum, sper să mai fie și altele. În primul rând, mă bucur că am câștigat, mă bucur că am înscris, dar meritul este al întregii echipe. Nu mă așteptam să înscriu, dar eu tot timpul când o să intru pe teren, o să încerc să-mi fac treaba bine și să dau totul pentru echipă. Nu mă consider eroul echipei, toți împreună am muncit, am alergat foarte mult la acest meci, pentru obținerea acestei victorii.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/CFR-Dinamo-1-0

 

Citește și: CFR Cluj obține toate punctele puse în jocul cu Dinamo și trece provizoriu pe primul loc

n partida disputată sâmbătă la Cluj, Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a trimis în teren o echipă alcătuită din rezerve, mai puțin portarul Arlauskis...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X