București, 24 Noiembrie 2019

FCSB pusă la respect de Astra, după lecția de fotbal primită de la Alibec și Budescu

../Imagini-008-2019/FCSB-Astra-1-3

Foști componenți ai clubului FCSB, Denis Alibec și Constantin Budescu, au dat o adevărată lecție de fotbal, în partida disputată sâmbătă pe Arena Națională, dintre FCSB și Astra, încheiată cu victoria giurgiuvenilor, scor 3-1.

Denis Alibec a realizat o dublă, în minutele 30 și 60, din pasele lui Constantin Budescu, iar Gabriel Enache a marcat golul al 3-lea, în minutele de prelungiri ale partidei, pentru Astra. Edy Gnohere a marcat singurul gol pentru FCSB, în minutul 18.

Forma sportivă maximă prin care trec Alibec și Budescu, trebuiau să fie nelipsiți în formula de start a Echipei Naționale, cel puțin în partida cu Suedia de pe teren propriu, însă mai trebuia și un selecționer care să fie inspirat cât de cât, în selecție și alcătuirea echipei.

Pe finalul partidei am asistat la accidentarea lui Gnohere, într-un duel aerian cu portarul Lazar și la modul incalificabil în care i s-a acordat asistență medicală. Membrii de pe ambulanță au intrat pe teren pentru acordarea ajutorului medical, cu mâinile goale, fiind nevoie de peste 10 minute pentru a fi transportat cu ambulanța la spital!

Atacantul echipei Astra, Constantin Budescu, a declarat după victoria cu FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „Am primit acel gol și spre finalul primei reprize, ei n-au mai jucat așa de bine, iar noi am reușit să egalăm. După pauză, zic eu că am avut ocaziile mai clare și am meritat să câștigăm. Mă bucur că am reușit să dau două pase de gol, chiar trei, dar la una n-a reușit să marcheze. Ne simțim bine toți, nu numai eu cu Denis, este un grup frumos aici, ne ajutăm reciproc și asta se vede în teren.”

Întrebat de ce nu a fost folosit la Echipa Nașională la ultimele convocări, Budescu a spus: „Mi s-a părut o bătaie de joc ce s-a întâmplat la Echipa Națională și vreau să fie ultima întrebare despre acest lucru, cum cred că o să fie și ultima mea apariție la Mogoșoaia. Depinde foarte mult la ce o să se întâmple în continuare. În mare proporție, nu cred că o să mai merg pe acolo.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/FCSB-Sepsi-2-1

 

Citește și: FCSB a reușit să câștige partida cu Sepsi, după un penalti controversat obținut de Tănase

FCSB și Sepsi au oferit duminică pe Arena Națională un spectacol fotbalistic plăcut ochiului, într-un meci contând pentru etapa a 15-a din Liga 1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X