București, 19 Ianuarie 2018

FCSB pierde singurul amical planificat în Antalya, cu Olimpik Doneţk, scor 1-2

FCSB-v-Olimpik-Donetk-1-2

Joi, la capătul pregătirilor în primul stagiu din Antalya, FCSB pierde singurul meci amical cu ucrainenii de la Olimpik Donețk, scor 2-1.

Denis Man a reușit să marcheze singurul gol al FCSB-ului, din pasa lui Alibec. În repriza secundă, jucătorii de la Olimpik Doneţk a reușit să se impună, marcând de două ori, în minutele 53 și 69.

Cu 10 minute înaintea finalului de meci, pe fondul unei oboseli acumulate și al nervozității, Denis Alibec a fost eliminat, pentru o altercație cu un jucător ucrainean.

Florinel Coman a fost grav accidentat, părăsind terenul în cârje, urmând să efectueze control ortopedic și probabil va fi absent pentru o perioadă lungă de timp din lotul avut la dispoziție de Nicolae Dică.

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a început partida cu următoarea formulă de echipă: Niță- Enache, Larie, Momcilovic, Jr. Morais- Nedelcu, Filip, Man- Alibec, Fl. Coman, Gnohere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 
loading...

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii