București, 26 Ianuarie 2018

FCSB pierde primul amical în cantonamentul din Spania, scor 2-3, cu Admira Wacker

Budescu-cantonament-Spania

Echipa antrenată de Nicolae Dică, FCSB a pierdut partida amicală disputată joi, în cantonamentul din Spania, la Costa del Sol, scor 2-3 cu echipa austriacă Austria Wacker, după o primă repriză destul de slabă, scorul la pauză fiind 3-0.

Golurile echipei FCSB, au fost marcate de Teixeira, în minutul 53 și Constantin Budescu, din penalti, în minutul 79. De menționat că atât Teixeira cât și Budescu, nu au făcut parte din echipa de start, trimisă în teren de Nicolae Dică.

Autor al unui gol în partida pierdută cu Admira, Constantin Budescu, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: „Din păcate, am pierdut jocul. Am început foarte slab, dar este bine că ne-am revenit în a doua repriză și puteam cjhiar să câștigăm. Suntem în perioada de acumulare și sperăm ca după acest cantonament, să nu mai facem lucruri atât de proaste cum am făcut în prima repriză. Mai avem câteva zile până să începem campionatul și sperăm să ajungem la primul meci cu Mediaș, să fim sută la sută.”

Următoarea partidă de verificare a FCSB-ului este programată duminică, de la orele 17:00, cu echipa Jiangsu Suning, din China.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii