București, 24 August 2018

FCSB pierde la Viena, cu Rapid, după două reprize diametral opuse, în play-off-ul Europa League

Rapid-Viena-v-FCSB-3-1

Joi, în prima manșă a Play-off-ului Europa League, pe Weststadion din Viena, FCSB pierde cu 3-1, meciul cu Rapid Viena. Deși scorul este cam mare, față de evoluția echipelor din teren, FCSB a ratat cât pentru 10 meciuri, având și două șuturi în bară în repriza secundă.

FCSB poate profita în meciul retur și de starea de spirit din rândul jucătorilor austrieci, în relația cu fanii, întrucât la 2-0, au apărut în tribune bannere, prin care se cerea demisia antrenorului Goran Djuricin.

Andrei Ivan, component al echipei Rapid Viena, a fost introdus în teren în minutul 68 și a evoluat foarte bine. Pentru meciul retur de joia viitoare, Andrei Ivan a declarat că va fi titular. Din minutul 84, gazdele au evoluat în 10 oameni, Veton Berisha fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene.

Golurile au fost marcate de Christoph Knasmüllner, '4; Mario Sonnleitner, '40 și Stefan Schwab, '49, pentru Rapid Viena, respectiv Harlem Gnohéré, '47, pentru FCSB.

Atacantul echipei FCSB Raul Rusescu, introdus în teren din minutul 57, în locul lui Mihai Roman, a declarat după meci, la televiziunea PRO-X, următoarele: „Din păcate, în repriza a doua, am ratat foarte mult, am avut un început de repriză foarte bun, am marcat un gol, era 2-1, am mai avut ocazii, apoi a venit acel gol, după părerea mea, nu ar trebui să se întâmple. S-a făcut 3-1, după aceea, am avut ocazii și două bare. Din păcate, plecăm de la 3-1 pentru adversari. Șanse sunt, eu sunt optimist, pentru că am arătat un fotbal care produce ocazii, important este să le fructificăm.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Hajduk-FCSB-scor-0-0

 

Citește și: FCSB a obținut scor egal în deplasare, cu Hajduk Split, în prima manșă a turului 3 din Europa League

Pe un gazon extrem de prost, asemănător cu multe terenuri din România, FCSB a obținut un scor alb, 0-0, cu Hajduk Split, după un meci de uzură...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X