Megamenu for Bootstrap
 


București, 18 Noiembrie 2017

FCSB pierde la Iași și este la a doua înfrângere în Liga 1

Iasi-FCSB-1-0-et-18

Vineri la Iași, într-un meci al etapei a 18-a, CSM Poli Iași a câștigat cu scorul de 1-0, producând a doua înfrângere în campionat FCSB-ului, prin golul marcat de Ionuț Panțîru, în startul reprizei secunde.

Prin înfrângerea suferită de FCSB, poate pierde prima poziție a clasamentului, în cazul unei victorii a clujenilor de la CFR în partida cu Dinamo, de duminică, în Ștefan cel Mare.

CSM Poli Iași a egalat la puncte Dinamo și speră să ocupe un loc de play-off, loc disputat în acest moment de Astra, Dinamo, Iași și Timișoara.

Neîmpăcând-use cu scorul de pe tabelă, FCSB a forțat egalarea pe finalul partidei prin Gnohere și Pintilii, iar de data aceasta șansa a fost de partea ieșenilor, fie portarul Koselev a apărat miraculos, fie steliștii au greșit ținta.

Fundașul ieșenilor, Ovidiu Mihalache, inspirat în intervenții și-a salvat echipa de la un gol în minutul 65, când a respins de pe linia porții, la șutul lui Man.

Antrenorul echipei CSM Poli Iași, Flavius Stoican, care a văzut meciul din tribună, fiind suspendat, a declarat după victoria împotriva FCSB, la televiziunea Digi, următoarele: „Este victoria acestor băieți senzaționali, care au luptat până la epuizare, dar nu putea fi obținută fără acest public minunat, care a venit în număr foarte mare și am observat că stadionul este mult prea mic, pentru câtă lumea vroia să vină la acest meci. Această victorie, ne dă speranțe pentru obiectivul nostru.”

„După această victorie cu FCSB, sunt convins că nu ne vom opri aici. Trebuie să fim conștienți că am avut un meci greu, am întâlnit o echipă, care în multe momente a avut posesia, a avut ocazii. Am avut astăzi un portar senzațional, Koselev, un înger păzitor. Panțîru, un jucător sub 21 de ani a reușit un gol formidabil”, a mai spus în încheiere Flavius Stoican.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii