București, 08 Mai 2018

FCSB pierde la Iași în ultimele minute de joc și rămâne pe locul secund al clasamentului

Andrei-Cristea-mai-2018

Luni, în ultima partidă a etapei a 8-a din play-off, disputată la Iași, FCSB a pierdut trei puncte importante în lupta pentru titlu, scor 0-1, cu CSM Poli Iași. Deși au evoluat mai bine de un sfert de oră în 10 oameni, CSM Poli Iași a reușit să și marcheze golul victoriei prin Andrei Cristea,în ultmul minut de joc al timpului regulamentar, pe un contraatac, din pasa lui Panțîru.

Eșecul echipei FCSB la Iași, contra unei echipe lipsite de orice griji în play-off, mai ales că nu câștigaseră nicio partidă, nu a fost întâmplător. Presiunea a fost destul de mare pe umerii lui Dică și a jucătorilor săi, mai ales după victoria dramatică obținută de CFR Cluj cu o zi înainte contra celor de la Craiova. Mai sunt câte două finale atât pentru CFR cât și pentru FCSB și surprizele vor putea continua, Astra poate arbitra duelul la distanță dintre cele două contracandidate la titlu.

Autorul singurului gol al partidei, fostul stelist, Andrei Cristea, a declarat după meci la televiziunea Telekom, următoarele: „Mă bucur pentru această reușită, mă bucur pentru echipa mea. Așa cum am declarat și înainte de meci, noi nu am jucat să ajutăm pe nimeni, noi am jucat doar pentru noi și pentru acești suporteri minunați iar dacă Steaua a pierdut titlul în această seară este problema lor. Ne-a durut foarte mult vorbele aruncate de unii și de alții în acest play-off și sper ca persoanele respective, atât de o parte cât și de alta să-și ceară scuze. Iașiul a demonstrat încă o dată că este o echipă cu onoare, care joacă pe teren. Steaua rămâne o echipă mare, le doresc baftă multă atât loc cât și CFR-ului și cea mai bună să câștige.”

„Nu m-a interesat forța adversarului, pentru mine este important că acești băieți minunați, au demonstrat că au valoare și cu toții am demonstrat că ne merităm locul în play-off. Flavius Stoican ne-a motivat foarte bine înainte de meci, este un antrenor fantastic și rezultatele pe care le-am avut în ultimul an i se datorează în mare parte lui”, a spus în încheiere Andrei Cristea.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii