Megamenu for Bootstrap
 


București, 31 Iulie 2017

FCSB pierde două puncte acasă, cu CSU Craiova, într-un meci al etapei a 3-a

FCSB-Craiova-1-1-etapa-3

Duminică, pe Arena Națională, FCSB și CSU Craiova, s-au confruntat într-un meci al etapei a treia, la capătul căruia, scorul a fost egal, 1-1, după două reprize diametral opuse.

Prima repriză a aparținut oltenilor, care au reușit să și marcheze, prin Alexandru Băluță, în minutul 28, după gafa lui Ovidiu Popescu, care a dat pasă la adversar la marginea careului. Repriza secundă a aparținut în totalitate steliștilor. După ce oltenii au căzut fizic, Eddy Gnohere a marcat golul egalizator, în minutul 63, iar până la final s-au jucat cu ocaziile la poarta lui Calancea.

Rezultatul pare să mulțumească ambele formații, fiind un test important în vederea meciurilor retur, destul de dificile pe care ambele echipe le au, în deplasare în turul 3 din cupele europene, în această săptămână.

Autorul primului gol al meciului, Alexandru Băluță, a declarat după meci la postul TV, Digi Sport, următoarele: „A fost un meci greu, pentru că noi, n-am avut așa mult timp ca ei să ne refacem. În prima repriză, am fost mai proaspeți, am jucat pe contre, am avut multe ocazii. Am înscris și primul gol, puteam să mai înscriem și să ne facem meciul ușor încă din prima repriză. În a doua repriză, s-a simțit oboseala. Nu știu dacă pot spune, dacă mă mulțumesc cu un egal, noi am fi preferat să câștigăm. Ne doream foarte mult victoria. Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor, care au fost alături de noi.”

„Ne-am obișnuit cu ideile antrenorului Devis Mangia. Am stat foarte bine în teren, așa cum am stat și în meciul cu Milan. Am respectat ceea ce ne-a spus mister și mă bucur că n-am pierdut acest meci. Trebuie să muncim în continuare, pentru că mai avem mult de muncă și de arătat. Sunt sigur că vom progresa, de la meci la meci”, a spus în încheiere Alexandru Băluță.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii