logo logo
Fotbal flash

FCSB pierde derby-ul cu Rapid, scor 1-5, fiind cea mai drastică înfrângere din această ediție de campionat

28 mai 2023

 

Card image

Sâmbătă, pe Arena Națională, în derby-ul bucureștean al etapei a 10-a, din play-off, dintre FCSB și Rapid, în prezența a peste 19000 de spectatori, s-a înregistrat cea mai drastică înfrângere din această ediție de campionat, a echipei FCSB, scor 5-1 în favoarea echipei Rapid.

Partida nu avea niciu-un fel de miză pentru ambele echipe, ținând cont de faptul că, pozițiile din clasament ale celor două echipe nu puteau fi influențate de rezultatul acestei partide. Cu multe schimbări de jucători în ambele formații, Rapid a început în forță partida, reușind să înscrie de 3 ori în poarta lui Târnovanu, după primele 27 minute, prin Luckassen, minutul 7 și Paul Iacob, minutele 17 și 27.

Singurul gol al formației FCSB, a fost marcat de Octavian Popescu, minutul 58, iar după ce a marcat, a primit și cartonașul roșu, fiind eliminat, în minutul 63, după un fault stupid asupra lui Funsho. După ce și-a lăsat echipa în inferioritate numerică, Rapidul a mai reușit să înscrie încă de două ori, în minutele 69 și 79, prin atacantul Funsho.

Partida a avut ritm din primul până în ultimul minut de joc, iar victoria Rapidului nu poate fi pusă la îndoială, fiind echipa care a avut mai multe șuturi pe spațiul porții. Jucătorii trimiși în teren de Adi Mutu, au avut mai multă determinare și dornici a se remarca, evidențiind pe Paul Iacob, Funsho, Papeau, Florin Ștefan.

Astăzi, etapa a 10-a din play-off se încheie cu partidele CFR Cluj v Farul și U Craiova v Sepsi, de la aceiași oră (20:00), iar miza este locul 3 care va juca barajul pentru calificare în Conference League cu FCU Craiova, învingătoare în barajul preliminar din play-out, cu FC Voluntari, disputat vineri și încheiat după prelungiri și executarea penalty-urilor de departajare, scor 8-7.

Declarația antrenorului echipei Rapid, Adi Mutu, după victoria cu FCSB

După victoria clară cu FCB, antrenorul echipei Rapid, Adi Mutu, a declarat la canalul TV Orange Sport, următoarele: „După victoria de azi, nici cele trei puncte nu mai contau, în sensul că nu mai influențează deloc locul clasamentului. A fost o victorie a orgoliilor, trebuia neapărat să câștigăm și am făcut-o într-o manieră categorică. Jucătorii au fost mai motivați, cu toate că au debutat și câțiva copii în seara asta, pentru a se obișnui puțin cu atmosfera unui meci important, ceea ce înseamnă rivalitatea dintre cele două cluburi și tensiunea unui derby. Mă bucur că am bătut cu 5-1, mergem în vacanță pentru 3 săptămâni și după aceea, ne vom reîntâlni. Trebuie făcută o evaluare corectă a jucătorilor și vedem ce decizii voi lua, Cu siguranță, vor fi și plecări, vor fi și veniri. Nici nu vreau să vorbesc despre acest lucru, vreau să mă bucur de victoria de astăzi.”

Autor, Alexandru Neata

Comentarii:
Publicitate,

 

Greșeli în jocul de poker pe care nu e prea târziu să le corectezi

 

Card image